Yok anamın 6 bebesi var 🤣

Ahh şu pozitifliğe bakar mısın😁kalkınca herkes yapmazmı zaten 🤣bugün kendimi gömme günüm 🤪

Bende boğa 😁
İşte teorilerim doğru çıktı. Valla benim annem öyle dağınık bir kadın ki çıkardığı kıyafeti bile yerden almaz 🤣ev işi yaptığını filan pek görmedim 🤣genelde uzanır baya bildiğin oturma huyu bile yoktur. Hangi odadaysak bir kanepe annem kapar 😁
Hep annemin suçu ben masumum yani 😁
Anaaa bebek mi bekliyorsun sudem hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍😍

Annem çok düzenli, temizlik her gün ve düzenli yapar. Yemek sabahtan pişer, annemin evinde asla aç kalma ihtimaliniz yoktur vs.
Bana hiç iş yaptırmazdı, mutfağı yaparken dağıtıyorum diye yemek yaptırmazdı🤷‍♀️
O yüzden aşırı zor geldi evlenince, ama içimdeki düzenli insan açığa çıktı evlendikten sonra ve ben de evi temiz görmek istiyorum çünkü öyle alışmışım. Yemek yapmayı çok sevdiğimi evlenince fark ettim 😂
Benzer şeyler yaşamışız kesinlikle, kendi çok titiz ve düzenli olan ama kızına iş yaptırmayan anneyle büyümek demek temiz ev istemek ama temizlik yaparken zorlanmak demek, bu sebepten kızlarıma iş yaptırıyorum ben, öğrensinler ilerde benim gibi zorlanmasınlar hem de zaten benim ev işlerinde yardıma ihtiyacım var çalışan bi kadın olarak
Bende boğa 😁
İşte teorilerim doğru çıktı. Valla benim annem öyle dağınık bir kadın ki çıkardığı kıyafeti bile yerden almaz 🤣ev işi yaptığını filan pek görmedim 🤣genelde uzanır baya bildiğin oturma huyu bile yoktur. Hangi odadaysak bir kanepe annem kapar 😁
Hep annemin suçu ben masumum yani 😁
Bu teoriye ben de katılıyorum👍🏻 Büyüdüğün ev, anne babanın alışkanlıkları çocukların kişiliğini ve alışkanlıklarını çok etkiliyor ama olumsuz etkiyse kişinin de azmiyle bu kırılabilir💪🏻

Yani topikteki herkes temiz ev seviyor temizlemeyi sevmiyor öylemi 😅
Aynen öyle👏🏻😂
Anka Anka Hoşgeldin🤩

Screenshot_20230608_170447_Halkbank.webp

Acı gerçeklerle yüzleşmek 🙄
Tamam tamam sakinim 🥹

Back
X