• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben var ya nasıl zorlandım küçük kızda anlatamam hele 1.5 yaşından sonra eşim senden yemek de istemiyorum temizlikte sadece kıza bak diyordu o uyuduğunda ev batık olsa da ruh sağlığım için bende uyuyordum yemeği de ya dışardan ya annemden hallediyordum 😁😁
Ne kadan güzel 😁

Günaydın gerçi öğlen oldu😂😂😂kızım erkenden uyandı 1 saat banyoda havuzda oynadı kahvaltımızı yaptık kahvemi içtim üffffff zaman geçmiyor😂😂😂

bikaç halim var ya onu yıkayayım bari hem kıza da eğlence olur☺️☺️☺️

Slm kızlar 🌺

Bol dinlenmeceli bir gün. Yarına yatılı misafirim var ama kimin umrunda 😂

Eklentiler

• 8CBE79C5-F35F-4C35-BE5D-904385B3A296.webp
    8CBE79C5-F35F-4C35-BE5D-904385B3A296.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 59
Selam kızlar :36:
sabahtan oğlumu dişçiye götürdüm. İnstagramdan yaprak almıştım. O gelmiş. Doktordan gelince onu deneyeyim dedim sarma yapmaya kalktım bi iç bitti yaprak arttı, tekrar iç hazırladım sonra yaprak bitti iç arttı tekrar yaprak hazırladım derken 1 büyük düdüklü yaprak sarmaşım :D en son yine yaprak bitti 3 biber doldurdum dedim niye baştan aklıma gelmediyse :D

Selam kızlar :KK36:
sabahtan oğlumu dişçiye götürdüm. İnstagramdan yaprak almıştım. O gelmiş. Doktordan gelince onu deneyeyim dedim sarma yapmaya kalktım bi iç bitti yaprak arttı, tekrar iç hazırladım sonra yaprak bitti iç arttı tekrar yaprak hazırladım derken 1 büyük düdüklü yaprak sarmaşım :KK70: en son yine yaprak bitti 3 biber doldurdum dedim niye baştan aklıma gelmediyse :KK70:
Ben direk artan harcı da yapragı da buzluğa koyuyorum. Oldurmakla uğraşamam 🤣

Ama kV koca tencere iç hazırlar.
Bir kaç poşet sarıp dolaba atar.

Arkadaşlar gelince onlarla sarıp atıyorduk dondurucuya okullar olunca bi denk gelmedi uzun zamandır iş başa düştü 😅
Anka ben hep salamura yapıyordum. İlk defa bugün taze yaprak aldım.
Nasıl yapıcam?
Haşlama filan oluyor mu?
Taze nasıl sarılır bilmiyorum.

Back
X