Ben var ya nasıl zorlandım küçük kızda anlatamam hele 1.5 yaşından sonra eşim senden yemek de istemiyorum temizlikte sadece kıza bak diyordu o uyuduğunda ev batık olsa da ruh sağlığım için bende uyuyordum yemeği de ya dışardan ya annemden hallediyordum 😁😁
Ne kadan güzel 😁

Günaydın gerçi öğlen oldu😂😂😂kızım erkenden uyandı 1 saat banyoda havuzda oynadı kahvaltımızı yaptık kahvemi içtim üffffff zaman geçmiyor😂😂😂

bikaç halim var ya onu yıkayayım bari hem kıza da eğlence olur☺️☺️☺️

Slm kızlar 🌺

Bol dinlenmeceli bir gün. Yarına yatılı misafirim var ama kimin umrunda 😂

Eklentiler

• 8CBE79C5-F35F-4C35-BE5D-904385B3A296.webp
    8CBE79C5-F35F-4C35-BE5D-904385B3A296.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 53
Selam kızlar :36:
sabahtan oğlumu dişçiye götürdüm. İnstagramdan yaprak almıştım. O gelmiş. Doktordan gelince onu deneyeyim dedim sarma yapmaya kalktım bi iç bitti yaprak arttı, tekrar iç hazırladım sonra yaprak bitti iç arttı tekrar yaprak hazırladım derken 1 büyük düdüklü yaprak sarmaşım :D en son yine yaprak bitti 3 biber doldurdum dedim niye baştan aklıma gelmediyse :D

Selam kızlar :KK36:
sabahtan oğlumu dişçiye götürdüm. İnstagramdan yaprak almıştım. O gelmiş. Doktordan gelince onu deneyeyim dedim sarma yapmaya kalktım bi iç bitti yaprak arttı, tekrar iç hazırladım sonra yaprak bitti iç arttı tekrar yaprak hazırladım derken 1 büyük düdüklü yaprak sarmaşım :KK70: en son yine yaprak bitti 3 biber doldurdum dedim niye baştan aklıma gelmediyse :KK70:
Ben direk artan harcı da yapragı da buzluğa koyuyorum. Oldurmakla uğraşamam 🤣

Ama kV koca tencere iç hazırlar.
Bir kaç poşet sarıp dolaba atar.

Arkadaşlar gelince onlarla sarıp atıyorduk dondurucuya okullar olunca bi denk gelmedi uzun zamandır iş başa düştü 😅
Anka ben hep salamura yapıyordum. İlk defa bugün taze yaprak aldım.
Nasıl yapıcam?
Haşlama filan oluyor mu?
Taze nasıl sarılır bilmiyorum.

Back
X