Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım ben de bu hafta toplama yerleşme işlerini yapacağım dolap içi falan haftaya da cam kapı silerim bayrama hazır olur inşallah.Günaydınbugün temizlik günüm hafta sonu ev yine çok kötü bi hale geldi bakalım ustesinden gelebilecek miyim
pazar alışverişini dün hallettik bide pazara gitmek zorunda kalmiycam. Mia bugün kermes günün hayırlı bol kazançlar canım
![]()
Bende öyle yapayım diye düşündüm haftaya yaparım cam kapı dolap. Sana da kolay gelsin canım bugün neler yapacaksınKolay gelsin canım ben de bu hafta toplama yerleşme işlerini yapacağım dolap içi falan haftaya da cam kapı silerim bayrama hazır olur inşallah.
Ben bu gün sadece toplama yapacağım yoğun bir gün. Güya bu gün 4 te kalkmaya başlayacaktım ama olmadı uyanamadım. 6 da uyandım 1 saat kadar kahve kitap okuma falan yaptım. 7 de kahvaltı hazırlığına başladım çocuklara kek kızartma falan yaptım. Kahvaltı yaptık topladım derken 10 a geldi saat. Sonra akşam için kuru fasulye yaptım. Çocukları yıkadım. Şimdi oturdum kahve içiyorum. Sonra çocuklara biraz atıştırmalık hazırlarım 13:30 da kızımı fiziğe götüreceğiz çocuklar okula gitmek istemedi bu gün. 16:00 da evde oluruz. Pilav salata yaparım büyük oğlum okuldan gelir yemek yeriz falan.Bende öyle yapayım diye düşündüm haftaya yaparım cam kapı dolap. Sana da kolay gelsin canım bugün neler yapacaksın![]()
Ben bu gün sadece toplama yapacağım yoğun bir gün. Güya bu gün 4 te kalkmaya başlayacaktım ama olmadı uyanamadım. 6 da uyandım 1 saat kadar kahve kitap okuma falan yaptım. 7 de kahvaltı hazırlığına başladım çocuklara kek kızartma falan yaptım. Kahvaltı yaptık topladım derken 10 a geldi saat. Sonra akşam için kuru fasulye yaptım. Çocukları yıkadım. Şimdi oturdum kahve içiyorum. Sonra çocuklara biraz atıştırmalık hazırlarım 13:30 da kızımı fiziğe götüreceğiz çocuklar okula gitmek istemedi bu gün. 16:00 da evde oluruz. Pilav salata yaparım büyük oğlum okuldan gelir yemek yeriz falan.
Salonum çok dağınık halim olursa onu toplasam yeter bu gün. Dünden mutfak oturma odası yatak odası toplu bıraktım yarına kadar onlar dağılır yarın da onları yaparım![]()
Selam kızlar kermesden yeni geldim çok yoruldumGünaydınbugün temizlik günüm hafta sonu ev yine çok kötü bi hale geldi bakalım ustesinden gelebilecek miyim
pazar alışverişini dün hallettik bide pazara gitmek zorunda kalmiycam. Mia bugün kermes günün hayırlı bol kazançlar canım
![]()
Aman olduğu kadar napalım ya. Kızı fiziğe bıraktık biz parkta frizbi oynadık frizbi peşinde koşacağım diye daha da yoruldumValla okurken soluklandim. Bende şimdi temizliyorum sabah aynı halini alacak ama napalim mutfağı bitirdim şimdi mola verdim oğlanın odasına girmeye korkuyom bugün sadece temizlikle geçer akşama yemeğim de yok
![]()
Eline sağlıkBenim de işlerim yeni bitti çok yoruldum![]()
Ellerine emeğine sağlık miacım sanırım okul aile birliğindesin, ah ellerinden bir köfte ekmek yemek isterdimEvde dolaştıkça daha çok dağıtıyoruz
Eylül banyo yaptı sonra ben girdim.
Akşama en azından yaşanılır bir hale getirsem yeter.
Kermes çok yorucu ama bir o kadar eğlenceliydi ya gittim sarma aldım dogaltastan öğrenciler bileklik yapmış onu aldım
Köfteler bittiği için alamadım kızım yedi 2. Bile istediama yoktu
Katmer gözleme aldım kendime eve getirdim.
Annemler geldi Eylüle tatlı ve mısır aldılar.
Sonradan baktım tatlıda yoktu
Ama para kazanmak çok zordu çalışmaya ara verince unutuyor insan o günleri aydınlanma yaşadım bir yandan.
Sıcak satış baya iyiydi motive oluyor insan
Köfteler bitince içecek kısmına geçtim.
O kısım daha kolaydı
Sabahta baya eksikleri tamamlamak için çarşıya gittik okuldaki görevli ablayla.
Yine olsa yine görev alırım![]()
Yine mi köfteEtrafı hızlıca toparladım
Çöpümü attım bulaşık makinesini çalıştırdım sabah unutmuşum
Hazır ev topluyken robotu çalıştırdım
Bir kısmını ben süpürdüm.
Yemek olarak kahvaltılık tarzı yapacagim eşim köfte bulursa kasaptan köfte yapacağız.
Evde toparlandı dinleneyim ben yine![]()
Yok canım değilimEllerine emeğine sağlık miacım sanırım okul aile birliğindesin, ah ellerinden bir köfte ekmek yemek isterdim![]()
Belki bir gün inşallahYok canım değilim
Sağol
Gel mikanim sanada yaparız bir mangal![]()
Eylül baya sevmis yine yapalim dediYine mi köfte![]()