Selamlar
Ben de dün gardrobu boşaltıp sildim. Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları yerleştirdim. Çamaşırlar yıkandı, ütü yapıldı. Nevresim değiştirildi, yıkandı. Yorgan yıkandı.
Koca bir poşet kıyafet eledik. Kızımın mama sandalyesi duruyordu hâlâ, eledik.

Bugün de camları sildim. Yerleri süpürdüm, sildim. Balkon, banyo temizledim. Yine çamaşır yıkandı. Koltuk örtüleri, yastık kılıfları yıkandı.

Mükemmel bir hafta sonu😅

Günaydın 🥰 bugün temizlik günüm hafta sonu ev yine çok kötü bi hale geldi bakalım ustesinden gelebilecek miyim 🙄 pazar alışverişini dün hallettik bide pazara gitmek zorunda kalmiycam. Mia bugün kermes günün hayırlı bol kazançlar canım 😆🥰

Günaydın 🥰 bugün temizlik günüm hafta sonu ev yine çok kötü bi hale geldi bakalım ustesinden gelebilecek miyim 🙄 pazar alışverişini dün hallettik bide pazara gitmek zorunda kalmiycam. Mia bugün kermes günün hayırlı bol kazançlar canım 😆🥰
Kolay gelsin canım ben de bu hafta toplama yerleşme işlerini yapacağım dolap içi falan haftaya da cam kapı silerim bayrama hazır olur inşallah.

Kolay gelsin canım ben de bu hafta toplama yerleşme işlerini yapacağım dolap içi falan haftaya da cam kapı silerim bayrama hazır olur inşallah.
Bende öyle yapayım diye düşündüm haftaya yaparım cam kapı dolap. Sana da kolay gelsin canım bugün neler yapacaksın 🥰

Bende öyle yapayım diye düşündüm haftaya yaparım cam kapı dolap. Sana da kolay gelsin canım bugün neler yapacaksın 🥰
Ben bu gün sadece toplama yapacağım yoğun bir gün. Güya bu gün 4 te kalkmaya başlayacaktım ama olmadı uyanamadım. 6 da uyandım 1 saat kadar kahve kitap okuma falan yaptım. 7 de kahvaltı hazırlığına başladım çocuklara kek kızartma falan yaptım. Kahvaltı yaptık topladım derken 10 a geldi saat. Sonra akşam için kuru fasulye yaptım. Çocukları yıkadım. Şimdi oturdum kahve içiyorum. Sonra çocuklara biraz atıştırmalık hazırlarım 13:30 da kızımı fiziğe götüreceğiz çocuklar okula gitmek istemedi bu gün. 16:00 da evde oluruz. Pilav salata yaparım büyük oğlum okuldan gelir yemek yeriz falan.
Salonum çok dağınık halim olursa onu toplasam yeter bu gün. Dünden mutfak oturma odası yatak odası toplu bıraktım yarına kadar onlar dağılır yarın da onları yaparım 😂😂

Ben bu gün sadece toplama yapacağım yoğun bir gün. Güya bu gün 4 te kalkmaya başlayacaktım ama olmadı uyanamadım. 6 da uyandım 1 saat kadar kahve kitap okuma falan yaptım. 7 de kahvaltı hazırlığına başladım çocuklara kek kızartma falan yaptım. Kahvaltı yaptık topladım derken 10 a geldi saat. Sonra akşam için kuru fasulye yaptım. Çocukları yıkadım. Şimdi oturdum kahve içiyorum. Sonra çocuklara biraz atıştırmalık hazırlarım 13:30 da kızımı fiziğe götüreceğiz çocuklar okula gitmek istemedi bu gün. 16:00 da evde oluruz. Pilav salata yaparım büyük oğlum okuldan gelir yemek yeriz falan.
Salonum çok dağınık halim olursa onu toplasam yeter bu gün. Dünden mutfak oturma odası yatak odası toplu bıraktım yarına kadar onlar dağılır yarın da onları yaparım 😂😂
😂😂😂 Valla okurken soluklandim. Bende şimdi temizliyorum sabah aynı halini alacak ama napalim mutfağı bitirdim şimdi mola verdim oğlanın odasına girmeye korkuyom bugün sadece temizlikle geçer akşama yemeğim de yok 🥺

Selam kızlar kermesden yeni geldim çok yoruldum
Çay yapıyorum sonra duş vs ancak kendime gelirim.

😂😂😂 Valla okurken soluklandim. Bende şimdi temizliyorum sabah aynı halini alacak ama napalim mutfağı bitirdim şimdi mola verdim oğlanın odasına girmeye korkuyom bugün sadece temizlikle geçer akşama yemeğim de yok 🥺
Aman olduğu kadar napalım ya. Kızı fiziğe bıraktık biz parkta frizbi oynadık frizbi peşinde koşacağım diye daha da yoruldum 😂😂

Evde dolaştıkça daha çok dağıtıyoruz
Eylül banyo yaptı sonra ben girdim.
Akşama en azından yaşanılır bir hale getirsem yeter.

Kermes çok yorucu ama bir o kadar eğlenceliydi ya gittim sarma aldım dogaltastan öğrenciler bileklik yapmış onu aldım
Köfteler bittiği için alamadım kızım yedi 2. Bile istedi 😅 ama yoktu

Katmer gözleme aldım kendime eve getirdim.
Annemler geldi Eylüle tatlı ve mısır aldılar.
Sonradan baktım tatlıda yoktu 😅

Ama para kazanmak çok zordu çalışmaya ara verince unutuyor insan o günleri aydınlanma yaşadım bir yandan.
Sıcak satış baya iyiydi motive oluyor insan 😁
Köfteler bitince içecek kısmına geçtim.
O kısım daha kolaydı

Sabahta baya eksikleri tamamlamak için çarşıya gittik okuldaki görevli ablayla.

Yine olsa yine görev alırım ❤️

Etrafı hızlıca toparladım
Çöpümü attım bulaşık makinesini çalıştırdım sabah unutmuşum
Hazır ev topluyken robotu çalıştırdım
Bir kısmını ben süpürdüm.
Yemek olarak kahvaltılık tarzı yapacagim eşim köfte bulursa kasaptan köfte yapacağız.

Evde toparlandı dinleneyim ben yine 😊

Evde dolaştıkça daha çok dağıtıyoruz
Eylül banyo yaptı sonra ben girdim.
Akşama en azından yaşanılır bir hale getirsem yeter.

Kermes çok yorucu ama bir o kadar eğlenceliydi ya gittim sarma aldım dogaltastan öğrenciler bileklik yapmış onu aldım
Köfteler bittiği için alamadım kızım yedi 2. Bile istedi 😅 ama yoktu

Katmer gözleme aldım kendime eve getirdim.
Annemler geldi Eylüle tatlı ve mısır aldılar.
Sonradan baktım tatlıda yoktu 😅

Ama para kazanmak çok zordu çalışmaya ara verince unutuyor insan o günleri aydınlanma yaşadım bir yandan.
Sıcak satış baya iyiydi motive oluyor insan 😁
Köfteler bitince içecek kısmına geçtim.
O kısım daha kolaydı

Sabahta baya eksikleri tamamlamak için çarşıya gittik okuldaki görevli ablayla.

Yine olsa yine görev alırım ❤️
Ellerine emeğine sağlık miacım sanırım okul aile birliğindesin, ah ellerinden bir köfte ekmek yemek isterdim 🤭

Etrafı hızlıca toparladım
Çöpümü attım bulaşık makinesini çalıştırdım sabah unutmuşum
Hazır ev topluyken robotu çalıştırdım
Bir kısmını ben süpürdüm.
Yemek olarak kahvaltılık tarzı yapacagim eşim köfte bulursa kasaptan köfte yapacağız.

Evde toparlandı dinleneyim ben yine 😊
Yine mi köfte 😋

Back
X