İyi akşamlar kızlar bugün hiç iş yapmadım küçükle birlikte pazara gittim geldim yemek yaptım yedik
Bu haftaki listeme uyuyorum buzluğu bitirmek istiyorum
Buzluktan balık e yanına kremalı spagetti salata yedik bulaşık çalıştırdım
Duşa girdim şimdi kahve çikolata keyfi yapıyorum 😊😊

Yarına da sarma dolma yapacağım (buzluktan)yanına cacık

Günaydınlar 🌺🌺🌺
Dün evlilik yıldönümünüzdü. 8 yıl oldu. Zaman ne çabuk geçiyor. Dışarda yemek yedik sonra, ortam çok güzeldi. Çok fazla yeniliği ve maddi zorlanmayı barındıran bir yıl oldu bizim için. İlişkimizin de yıprandığı maalesef. İlk yıldan sonra hep pozitife giden evliliğimiz bu sene bir anda dibi de gördü sanki. Umarım yeniden olumluya doğru evrilme evresine geçer yine🙏

Eklentiler

• CCAE83EE-E441-42EA-BAAB-0AE1BA9B0E73.webp
    CCAE83EE-E441-42EA-BAAB-0AE1BA9B0E73.webp
    18 KB · Görüntüleme: 56
Günaydınlar 🌺🌺🌺
Dün evlilik yıldönümünüzdü. 8 yıl oldu. Zaman ne çabuk geçiyor. Dışarda yemek yedik sonra, ortam çok güzeldi. Çok fazla yeniliği ve maddi zorlanmayı barındıran bir yıl oldu bizim için. İlişkimizin de yıprandığı maalesef. İlk yıldan sonra hep pozitife giden evliliğimiz bu sene bir anda dibi de gördü sanki. Umarım yeniden olumluya doğru evrilme evresine geçer yine🙏
nice mutlu yıllarınız olsun mikancım, hayat şu ara çok zor, alışma evresindesiniz, inşallah en kısa sürede her şey gönlünce olur. bizde mayıs sonu 10. yıla girdik, çok ilginç ya ne ara 10 olduk anlamadım.

nice mutlu yıllarınız olsun mikancım, hayat şu ara çok zor, alışma evresindesiniz, inşallah en kısa sürede her şey gönlünce olur. bizde mayıs sonu 10. yıla girdik, çok ilginç ya ne ara 10 olduk anlamadım.
Teşekkür ederim wendycim🥰 size de nice güzel huzurlu sağlıklı yıllar dilerim. Gerçekten de tam bir düzen tutturmuşken yeni bir bebekle düzen müzen kalmadı. Yeni ev 3 çocuklu hayat ve bol miktarda borç.. neyse sağlık olsun da kızıma bakınca iyi ki diyorum tüm zorluklara değer 🥰🥰🥰

Teşekkür ederim wendycim🥰 size de nice güzel huzurlu sağlıklı yıllar dilerim. Gerçekten de tam bir düzen tutturmuşken yeni bir bebekle düzen müzen kalmadı. Yeni ev 3 çocuklu hayat ve bol miktarda borç.. neyse sağlık olsun da kızıma bakınca iyi ki diyorum tüm zorluklara değer 🥰🥰🥰
amin mikancım, çok teşekkürler.

bizde bakıcı sonrası ufak ufak krizler yaşamaya başladık, gerçekten eşimle ikimizin de iş yükü çok arttı, çok daha planlı programlı olmamız lazım artık, okul bitmesine son 3 sonra bi tık daha rahat ederiz inşallah ya, birini okula yetiştirmek hazırlamak, diğerlerini tertemiz giydirip hazırlamak falan derken bugün ufak bi kriz atlattık, inşallah bi daha olmaz (zor ama :KK48: )

amin mikancım, çok teşekkürler.

bizde bakıcı sonrası ufak ufak krizler yaşamaya başladık, gerçekten eşimle ikimizin de iş yükü çok arttı, çok daha planlı programlı olmamız lazım artık, okul bitmesine son 3 sonra bi tık daha rahat ederiz inşallah ya, birini okula yetiştirmek hazırlamak, diğerlerini tertemiz giydirip hazırlamak falan derken bugün ufak bi kriz atlattık, inşallah bi daha olmaz (zor ama :KK48: )
O kadar tanıdık bir senaryo ki 🙈 okul kapanınca daha rahat olur inşallah hepimiz için 🤭

Selam kızlar
Ben yorgunum hala ama daha iyiyim
Dinleniyorum öyle birazdan öğlen molası için gideceğim kızımın yanına
Cuma günü öğlene kadar olsa bari okul
Normalde ders islenmiyor ama öğretmen sinema izletiyor mısırla içecek götürdü
Arkadaşlarıyla oynuyor diye idare ediyoruz artık süreci.

Selam kızlar
Ben yorgunum hala ama daha iyiyim
Dinleniyorum öyle birazdan öğlen molası için gideceğim kızımın yanına
Cuma günü öğlene kadar olsa bari okul
Normalde ders islenmiyor ama öğretmen sinema izletiyor mısırla içecek götürdü
Arkadaşlarıyla oynuyor diye idare ediyoruz artık süreci.
Selam canım cuma günü okul olmaz bence direk karne dağıtılır muhtemelen

Back
X