Selamlar nasılsınız
Dün evde vakit geçirdik
Bol bol dinlendim gözüme takılan işleri yaptım
Resim boya seti almıştım onu denedim.
Akşam yemeği eşimle yaptık 2 bölüm dizi izledik gün bitti.

Bugün de biraz yoğun geçecek gibi sonra normale döneriz yavaş yavaş 😊

Günaydın mutlu haftalar hanımlar :KK200:

geçmiş bayramınız mübarek olsun hepinizin de.

tüm ev elden geçti şu bayram döneminde, kaygılanıyordum ama hiçte bişi yokmuş yeter ki vakit olsun valla.

cam bile sildim hatta :KK48:

Selam arkadaşlar.
Hepinizin iyi olmasını umuyorum.
Ben iyiyim.
Kızımı tatil dönemi sebebiyle Babaanneyle yazlığa bıraktık.
Biz çalışmaya devam :)

Bayram tatili sebebiyle biraz oradan oraya savrulduk.
bayramda anneme gittik. dedemin vefatının 7. günü sebebiyle bazı hazırlıklar ve koşturmacalar oldu. onları hallettik.
Cuma günü kızı götürdük. yazlığa yerleşme telaşı, deniz, yemek vs derken gün bitti.
ctesi dönüşe geçtik. ctesi akşamı düğüne davetliydik. ona uğradık. Deniz kenarına yakın bir köydü. o akşam orada arabada kaldık.
Pazar sabahı eve döndük ama dinlenememişim. uyudum bayağı.
kalkınca çamaşır işine giriştim.
makine yıkadı kurutttu ben katladım yerleştirdim.
etrafı topladım, robota süpürttüm.

akşam da arkadaşlar dışarı çaya, kahveye çağırdı onlara katıldım.

bugün iş başladım. yıllık izin sebebiyle yalnızım bu hafta. kolay ve sorunsuz geçmesini umuyorum.

herkese iyi haftalar

Günaydın mutlu haftalar hanımlar :KK200:

geçmiş bayramınız mübarek olsun hepinizin de.

tüm ev elden geçti şu bayram döneminde, kaygılanıyordum ama hiçte bişi yokmuş yeter ki vakit olsun valla.

cam bile sildim hatta :KK48:
Selam wendy eline sağlık
Aynen zaman ve istek enerji olsun yeterki hersey yapılıyor 😊

Selam arkadaşlar.
Hepinizin iyi olmasını umuyorum.
Ben iyiyim.
Kızımı tatil dönemi sebebiyle Babaanneyle yazlığa bıraktık.
Biz çalışmaya devam :)

Bayram tatili sebebiyle biraz oradan oraya savrulduk.
bayramda anneme gittik. dedemin vefatının 7. günü sebebiyle bazı hazırlıklar ve koşturmacalar oldu. onları hallettik.
Cuma günü kızı götürdük. yazlığa yerleşme telaşı, deniz, yemek vs derken gün bitti.
ctesi dönüşe geçtik. ctesi akşamı düğüne davetliydik. ona uğradık. Deniz kenarına yakın bir köydü. o akşam orada arabada kaldık.
Pazar sabahı eve döndük ama dinlenememişim. uyudum bayağı.
kalkınca çamaşır işine giriştim.
makine yıkadı kurutttu ben katladım yerleştirdim.
etrafı topladım, robota süpürttüm.

akşam da arkadaşlar dışarı çaya, kahveye çağırdı onlara katıldım.

bugün iş başladım. yıllık izin sebebiyle yalnızım bu hafta. kolay ve sorunsuz geçmesini umuyorum.

herkese iyi haftalar
Kolay gelsin 😊

Sonunda son yapılması gereken acil hedeflerde bittiğine göre bir kahve içebilirim 😎

Tabi ev kontrolden çıktı biraz ne zaman dışarıya çıksak biraz dağınık kalıyor o işleri biraz yoluna koyarım sonra planlamaya başlayayım artık 👍

Kahveden sonra ne yemek yapsam diye geldi aklıma dolaba baktım eksik malzemeler var
Bayram öncesi alışveriş yapmamistik
Liste yapmadım gerçi markette baya boşalmış ürün kalmamış pek
Bulabildiklerimi aldım eve gelince yerleştirdim
Akşam için ıspanak yaptım.

Şimdi kuruyan çamaşırları topladim yazın kurutma kullanmamaya çalışıyorum.

Selam kızlar kamp bitti misafirler gitti 2 gündür evi temizledim bugün şükür rutinimize döndük. 2 hafta sonra memlekete gidicez ama evi temizleyip giderim geldiğimde temiz ev mis gibi 🥰
Sonra mümkünse misafir olmasın bende gitmeyeyim bi yere 😆😆

Slmlar herkese 🌻

Memleketteyiz bir haftadır. Sevdiklerimizle zaman geçiriyoruz iyi geliyor. Bugün kuzenimin yazlığına kahvaltıya gittik. Hediye sormuştum hatırlarsanız. Filtre kahve makinesi aldım umarım sever ☺️ bana gelse ben çok mutlu olurdum 🫣 çocukları denize götürüyoruz bol bol. Yüzmek bana da iyi geliyor. Arabayı satmaya karar verdik bu arada. Bir yatırım işi düşünüyoruz bakalım kısmet olursa. Çocuklar için biraz daha kemer sıkma politikasına devam, hayırlısı olsun. Şimdilik benden böyle 🤗

Slmlar herkese 🌻

Memleketteyiz bir haftadır. Sevdiklerimizle zaman geçiriyoruz iyi geliyor. Bugün kuzenimin yazlığına kahvaltıya gittik. Hediye sormuştum hatırlarsanız. Filtre kahve makinesi aldım umarım sever ☺️ bana gelse ben çok mutlu olurdum 🫣 çocukları denize götürüyoruz bol bol. Yüzmek bana da iyi geliyor. Arabayı satmaya karar verdik bu arada. Bir yatırım işi düşünüyoruz bakalım kısmet olursa. Çocuklar için biraz daha kemer sıkma politikasına devam, hayırlısı olsun. Şimdilik benden böyle 🤗
hayırlı olsun canım, hediyeni de kahve seviyorsa eminim bayılacaktır.

Slmlar herkese 🌻

Hakkınızda hayırlısı olsun mikan risk almadan ilerleme olmaz 😊

Slmlar herkese 🌻

Ohhhh iyi eğlenceler canım
Hakkınızda hayırlaıı olsun🤲🤲🤲😍

İyi akşamlar kızlar bizde bugün kadıköye gittik gezmeye bikaç kıyafet aldık kızlarla kendime eşime,,,yüz yıkama jeli serum ,,tarak,,,nemlendirici,,,turşu (adanalı olarak),,,yemek yedik bişeyler içtik dondurma yedik gitti 5 bin😜😀😀

Back
X