Marie Kondo bu konuda şöyle diyor
Az kaldı Mia olucam inşallah🧿
Bir iki sene sonra sen de ben de beni tanıyamayacağız bence. Eşyaları satarak başlamayı düşünüyorum bir yandan bakalım. Çocuk olunca bu sefer bebek ürünleri olacak ama kV yardıma gelecek inşallah o atma delisi zaten atmam için ısrarcı olur.

Günaydın 🌸
Kahvaltımı yaptım.
Çok sıcak 🥵

Bir iki sene sonra sen de ben de beni tanıyamayacağız bence. Eşyaları satarak başlamayı düşünüyorum bir yandan bakalım. Çocuk olunca bu sefer bebek ürünleri olacak ama kV yardıma gelecek inşallah o atma delisi zaten atmam için ısrarcı olur.

Günaydın 🌸
Kahvaltımı yaptım.
Çok sıcak 🥵
Bende çok güzel atabilirim:KK70::KK70:

Günaydın 🌸
Kahvaltımı yaptım.
Çok sıcak 🥵

Aynen buna başta hazır olmak gerekiyor 😊
Uzun bir yolculuk minimalizm
Çünkü eşyaları tanımlarken kendinle ilgili de keşfe çıkacaksın en çok ne sevdiğini neyin nasıl olması gerektiğine sen karar vereceksin

Market yufkaci pazar alışverişi derken eve geldik
Annemlerde erken geldiler haberim yoktu.
Çay sofra hazırladım aldıklarımı yerleştirdim yeni gittiler Köyde kalacaklar.

Yesillik alamadım sadece hepsi bayılmış gibiydi 🙄 erken gitmek gerek sanırım.

Market yufkaci pazar alışverişi derken eve geldik
Annemlerde erken geldiler haberim yoktu.
Çay sofra hazırladım aldıklarımı yerleştirdim yeni gittiler Köyde kalacaklar.

Yesillik alamadım sadece hepsi bayılmış gibiydi 🙄 erken gitmek gerek sanırım.
Oralarda pazar erken kurulup erken kalkıyor sanırım. Valla bende pazardan taze kokulu domates almayı özledim. Marketlerde kaç zamandır sebze bile yok doğru dürüst. Dediğin gibi olanlarda bayılmış kokusuz tatsız duruyor.
Bizim pazar yarın ama ek ders yatmadı hâlâ. Karttan harcamaya alışınca nakit fazla bulundurmuyorum pazarda da nakit epey lazım oluyor.

Oralarda pazar erken kurulup erken kalkıyor sanırım. Valla bende pazardan taze kokulu domates almayı özledim. Marketlerde kaç zamandır sebze bile yok doğru dürüst. Dediğin gibi olanlarda bayılmış kokusuz tatsız duruyor.
Bizim pazar yarın ama ek ders yatmadı hâlâ. Karttan harcamaya alışınca nakit fazla bulundurmuyorum pazarda da nakit epey lazım oluyor.
Aynen pazardan almak daha güzel 2 hafta yetiyor alınanlar.
Burada erken kuruluyor ama geç bitiyor genelde eşim alır arada ben çıkarım.
Para pul oldu artık fiyat bile sormuyorum 🙄

Selamlar bugün yüz ve vücut için güneş kremi alacağım
2 tane renkli güneş kremim var bitsin istemiyorum missha tekrar satışa koysa keşke stoklu alacağım 🙏

Dünden yapamadığım isler vardı bugün bitirmeyi planlıyorum

Izledigim dizi celebrity tavsiye ediyorum. 👍

İsler bitince gelirim yine 🙋‍♀️

2 tane renkli güneş kremim var bitsin istemiyorum missha tekrar satışa koysa keşke stoklu alacağım 🙏
Mia balım dün bir yerde dinledim. Güneş kremi her yıl yenilemek gerekiyormuş seneye kalacak kadar çoksa bitir gitsin. Ben artık tek güneş kremi kullanıyorum bitmiyor bile zaten.

Bende renkli güneş kremini kullanıyorum sür çık daha pratik geliyor bana
Büyük kızıma geçenlerde solante aldım sanki sivilce yapıyor ya anlamadım kutusu da büyük 🥹🥹

Mia balım dün bir yerde dinledim. Güneş kremi her yıl yenilemek gerekiyormuş seneye kalacak kadar çoksa bitir gitsin. Ben artık tek güneş kremi kullanıyorum bitmiyor bile zaten.

Az kaldılar bir yere gidersem süreceğim 🥲 yaz sonu bitmis olurlar
Normal günlük renksiz kullanıyorum genelde elim her ne kadar renklilere gitsede 😅

Back
X