Selamlar
Bugün aslında güne yorgun ve motivasyonsuz başlamıştım olabildiğince işlerden kaçtım
Kızımla oyun oynadık
Sonra dedim gün böyle bitmesin
Etrafı toparladım birkaç gündür bekleyen kavanozu ve tezgahta kullandığım eşyaları yıkadım.
Şimdi duşa girip kendime gelmeyi planlıyorum

Eklentiler

• 20230712_170604.webp
    20230712_170604.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 69
Selamlar
Bugün aslında güne yorgun ve motivasyonsuz başlamıştım olabildiğince işlerden kaçtım
Kızımla oyun oynadık
Sonra dedim gün böyle bitmesin
Etrafı toparladım birkaç gündür bekleyen kavanozu ve tezgahta kullandığım eşyaları yıkadım.
Şimdi duşa girip kendime gelmeyi planlıyorum
Ellerine sağlık canım bizde mutfak alışverişimizi yaptık onları yerleştirdim
Kızlara dedim biri süpürdü biri sildi🤣🤣🤣

Duşa hirdim çıktım

Şimdi eşimin kuzeni saçlarıma bakım yapıyor ohhh misssssss😜😜😜😜

16891724094257765677484781838837.webp
bende işleri bitirdim bi kaç tane yapmam gereken iş var ama diğer hafta içine erteledim memlekete gitmeden yaparım 😊

Duşa hirdim çıktım

Oohh ne güzel kuzum 😍

Ben de çocukluk arkadaşımı ağırladım bugün. Sohbet muhabbet güzel geçti. Çok özlemişim🥹
Şimdi kızımı yıkamam lazım. Ama bi uyku bastırdı ki 🥱

Duşa hirdim çıktım

Ohh ne güzel bakimlar yapılsın 😁

Merhaba 🥰
Uyandım, canım kahvaltı yapmak istemedi. Dün salon ve oturma odasını temizlemiştim. Bugün banyo dolabına el attım. Tarihi geçmiş ilaçları attım.

Birkaç halıyı yıkamaya göndereyim. Yerine ince kilim sereyim. Balkonları yıkayayım. Hem ben de serinlerim.😄

Geçen gün komşum yazlığına, kahvaltıya çağırdı. Makrome ipim vardı. Oraya götürdüm, ördüm ve sonuç. Beğendiniz mi?
Ona hediye ettim. Tabi çok şaşırdı. Ona yaptığımı anlamamıştı.😊

20230708_174258.webp

Merhaba 🥰
Uyandım, canım kahvaltı yapmak istemedi. Dün salon ve oturma odasını temizlemiştim. Bugün banyo dolabına el attım. Tarihi geçmiş ilaçları attım.

Birkaç halıyı yıkamaya göndereyim. Yerine ince kilim sereyim. Balkonları yıkayayım. Hem ben de serinlerim.😄

Geçen gün komşum yazlığına, kahvaltıya çağırdı. Makrome ipim vardı. Oraya götürdüm, ördüm ve sonuç. Beğendiniz mi?

Eki Görüntüle 3271584

Eline sağlık çok güzel olmuş 😊

Merhaba 🥰

Eki Görüntüle 3271584
Harika 🤩 ellerine sağlık ☺️

Back
X