Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz geldi topikteki aktiviteler çok iyi süpersiniz kızlarGünaydınlar
Kahvaltı yaptık. Evi süpürdüm. Kahve içtik yengemlerle. Şimdi oğlanla resim etkinlik vs yapıyoruz![]()
İyi tatiller bellezaGünaydın.. sabah 5.40 da uyanıp bir süre uyuyamadım. Kalkıp evi toparladım, havalandırdım. Banyoyu sildim, balkonu sildim. Bornozları yıkadım. Yeni bir kitaba başladım. Ve sonra tekrar uyudum :)
Biz şimdi uyandık benim kızda yatakta boyama yapıyorGünaydınlar
Kahvaltı yaptık. Evi süpürdüm. Kahve içtik yengemlerle. Şimdi oğlanla resim etkinlik vs yapıyoruz![]()
Teşekkürlerİyi tatiller belleza![]()
Bizim kaçta uyandığımızı söylemiyim en iyisiBiz şimdi uyandık benim kızda yatakta boyama yapıyor![]()
Benim de gözüm aradı sabah seniBizim kaçta uyandığımızı söylemiyim en iyisi![]()
Yalan olmasın saat 7 buçukta çocukları verip 9 a kadar uyudumBenim de gözüm aradı sabah seni
mikan da erken kalkar aslında ama şimdi annesinin yanında bebeleri verip uyuyor herhalde diyecektim. Meğer evler süpürülmüş kahveler içilmiş![]()
Bizimde kaçta uyuduğumuzuBizim kaçta uyandığımızı söylemiyim en iyisi![]()
Canım sen eve dönmedin değil mi evde misin nerdesinGünaydınlar
Annesinin evindeCanım sen eve dönmedin değil mi evde misin nerdesin![]()
Yok canım memleketteyimCanım sen eve dönmedin değil mi evde misin nerdesin![]()
Camlar balkonlar her yer açık canım o yüzden evde iki karış toz oluyo öğlene kadar sabah siliyorum öğlen yine toz klima lazım klimaaa
![]()
Bende 2 kilo almışım2 kilo almışım. Millet yazın zayıflar bende tam tersi olmuş![]()
Ben de aldığımA eminim ama tartılmadım2 kilo almışım. Millet yazın zayıflar bende tam tersi olmuş![]()
Kuzey tarafinda cam yok canımİşte sıcak hava eve geliyor o yüzden sıcak olur
Kuzey tarafinda camlar varsa aç sadece öğlen sıcağı geçince diğer camları aç![]()