Hayır sabahın 8inde de annem tüm mahalleyi kahveye çağırmışgüne sosyalleşerek başladım mecbur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sabahın 8inde de annem tüm mahalleyi kahveye çağırmışgüne sosyalleşerek başladım mecbur
![]()
Kızlar evimizin yeni üyesi
Dimi yaaaa![]()
Evet böylesi kısmetmişşAyyyy bu sfenks değil kız hani tüysüz olacaktı![]()
Züğürt tesellisiErken uyananlar üzülmeyin siz günün yarısına geldiniz biz daha yeni başladık![]()
Deme öyle şimdi isler bitmistir kahveni içersinZüğürt tesellisi![]()
2 tur kahvemi içtim şimdi bir öğle şekerlemesi yapacağım becerebilirsemDeme öyle şimdi isler bitmistir kahveni içersin![]()
Mecbur kaldım zorla kaldirildimO saatte nasıl uyandın kız maşallah![]()
Senin erkenci kuşlar anneannelerine çekmiş o zamanHayır sabahın 8inde de annem tüm mahalleyi kahveye çağırmışgüne sosyalleşerek başladım mecbur
![]()
Doğum gününüz kutlu olsunMecbur kaldım zorla kaldirildimoğluma yat çok erken dedim öyle demek yerine doğum günümü kutlayabilirdin diye damardan girdi sonra hediyesini istedi onu açtık e birazda oynasak dedi oynadık sonra futbola gittik zaten şuan basım agriyo valla
![]()
Yaaaaa nice mutlu senelereMecbur kaldım zorla kaldirildimoğluma yat çok erken dedim öyle demek yerine doğum günümü kutlayabilirdin diye damardan girdi sonra hediyesini istedi onu açtık e birazda oynasak dedi oynadık sonra futbola gittik zaten şuan basım agriyo valla
![]()
Sağolasın canım 7 yaşına girdi annem 8 diyo ama
Nice yaşları olsunMecbur kaldım zorla kaldirildimoğluma yat çok erken dedim öyle demek yerine doğum günümü kutlayabilirdin diye damardan girdi sonra hediyesini istedi onu açtık e birazda oynasak dedi oynadık sonra futbola gittik zaten şuan basım agriyo valla
![]()
KesinlikleSenin erkenci kuşlar anneannelerine çekmiş o zaman![]()