Ama ünvanları senden öğrendim bak o muymus adları 😂
Kız bu her şeyi bildiğini iddia eden her konu hakkında yorum yapan ama aslında bir şey bilmeyen tipler. Biraz işte sallayan tipler. Hayatı filmlerden ibaret sanıyorlar galiba 🤣
İşte efenim log bilim insanı
Her her 😁
B. k da işte her şey oluyor 🤣
Birleştir 🤣😁

Bu arada koridorum da boyanıyor bugün.
Tavan bitti şimdi duvarlar kaldı.
Önce alçı kestirme vs bitti.
Boya kutusu doluydu ev boya bitmedi diye.
Şimdi o kutularda gidecek ohh miss 😁👻

sudem34 sudem34 şimdi bu bahsettiğin meslek grubu en çok kk da vardır bence 😂 bi bakıyorsun bdv de herkes psikolog herkes pedagog herkes avukat 😂😂😂
Ama bdv kiler de kendi kaşınıyor ya saçma sapan konu açılıyor her dakika insanlar ne kadar işsiz ne kadar çevresiz kimsesiz sırf muhabbet olsun diye aptal şaptal konu açılıyor 😁🤣👻

Ama bdv kiler de kendi kaşınıyor ya saçma sapan konu açılıyor her dakika insanlar ne kadar işsiz ne kadar çevresiz kimsesiz sırf muhabbet olsun diye aptal şaptal konu açılıyor 😁🤣👻
Ona da katılıyorum bazı konular saçma ve tepki alacağı belli konular ama bazı yorumcularda o kadar kesin fikirli ki, karşıyı da dinleyelim, yanlı anlatıyordur yok. Ya da ben olsam net böyle olur vs bir olayın içindeyken ve bir olaya uzaktan bakıyorken ki durum çok farklı oluyor. Benim çok keskin çizgilerim vardı eskiden ama hayat beni baya esnetti 😂

Ona da katılıyorum bazı konular saçma ve tepki alacağı belli konular ama bazı yorumcularda o kadar kesin fikirli ki, karşıyı da dinleyelim, yanlı anlatıyordur yok. Ya da ben olsam net böyle olur vs bir olayın içindeyken ve bir olaya uzaktan bakıyorken ki durum çok farklı oluyor. Benim çok keskin çizgilerim vardı eskiden ama hayat beni baya esnetti 😂
Ya o da var bak herkes gaz veriyor. Tek taraflı dinliyoruz dediğin gibi. Aceba karşı taraf ne yaşıyor kim bilir. Herkes düz insan olsa keşke. Detaycı insanlar kendilerini de çevreyi de üzüyorlar.

Selam kızlar
Bugün çarşıyı gezdik düğün için elbise aldım.
Biraz gezdik dolaştık çok yorgunum
Ne güzel sohbet edilmiş okuyamadım birazdan tekrar gelirim.
Keyifle giy. 💜
Mia buraya yazdıkça motive oluyorum.
Bugün 2 tane spor ayakkabı attım. Bir oğlumun ikimizde çok seviyorduk bakkala markete giderken kullanıyorduk aşırı rahattı hediyeydi benim bir de. Neyse yıprandığı için elemiş oldum. Zaten atılacaktı erteliyorduk.
Dünden bahsettiğim 3 parçayı da götürüp verdim. 👏💃🌸
Boya bitti boya kovaları malzemeleri filan da atıldı hep çöpe.

Keyifle giy. 💜
Mia buraya yazdıkça motive oluyorum.
Bugün 2 tane spor ayakkabı attım. Bir oğlumun ikimizde çok seviyorduk bakkala markete giderken kullanıyorduk aşırı rahattı hediyeydi benim bir de. Neyse yıprandığı için elemiş oldum. Zaten atılacaktı erteliyorduk.
Dünden bahsettiğim 3 parçayı da götürüp verdim. 👏💃🌸
Boya bitti boya kovaları malzemeleri filan da atıldı hep çöpe.
Sağol canim
Öyle gunluk ayakkabı iyi oluyor benimde var yaz bitsin elerim artık 😄
Başka bir ayakkabım var onu gunluk kullanmaya başlarım.
Elinize sağlık boya bitmis ev daha çabuk toparlanır 😊

Günaydınlar 🌞
Bugün sabah kahvesi sırası yine annemde olduğundan güne yine sosyalleşerek başladım 😂

Sonra kızımın 1 yaş aşısını yaptırdım 🥺 üstümden yük kalktı en azından. Kahvaltı yaptık. Akşam dayımlar yemeğe davet etti. Kepsa yapacak bilir misiniz? Dayım uzun yıllar bir Arap ülkesinde aşçı olarak çalıştı. Bir Arap yemeği yıllardır yememiştim 😋
Herkese güzel günler dilerim 🌺
Oooo afiyet olsun
Minige de geçmiş olsun aşı bazen zor oluyor ateş yapmaz insallah.

Back
X