- 17 Mart 2010
- 26.552
- 68.145
- 1.123
İnanınca zevkli de inanmayınca gıcık oluyorumBenim de var canım bir iki tane biliyorum hiç yüzleri kizarmaz profesyoneller çokdinlemesi zevkli oluyo ama
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanınca zevkli de inanmayınca gıcık oluyorumBenim de var canım bir iki tane biliyorum hiç yüzleri kizarmaz profesyoneller çokdinlemesi zevkli oluyo ama
![]()
Ama ünvanları senden öğrendim bak o muymus adlarıValla çevremde var öyle iki tane herbokolog![]()
Yok doğru olmadığını bilerek dinliyorum genelde ne güzel hayal dünyaları var felan diye düşünerekİnanınca zevkli de inanmayınca gıcık oluyorum![]()
Kız bu her şeyi bildiğini iddia eden her konu hakkında yorum yapan ama aslında bir şey bilmeyen tipler. Biraz işte sallayan tipler. Hayatı filmlerden ibaret sanıyorlar galibaAma ünvanları senden öğrendim bak o muymus adları![]()
Her konu hakkında akıl verir hatta sen danışmadan bile o öyle bu böyle diye manipüle ederYok doğru olmadığını bilerek dinliyorum genelde ne güzel hayal dünyaları var felan diye düşünerek![]()
Ama bdv kiler de kendi kaşınıyor ya saçma sapan konu açılıyor her dakika insanlar ne kadar işsiz ne kadar çevresiz kimsesiz sırf muhabbet olsun diye aptal şaptal konu açılıyorsudem34 şimdi bu bahsettiğin meslek grubu en çok kk da vardır bence
bi bakıyorsun bdv de herkes psikolog herkes pedagog herkes avukat
![]()
Ona da katılıyorum bazı konular saçma ve tepki alacağı belli konular ama bazı yorumcularda o kadar kesin fikirli ki, karşıyı da dinleyelim, yanlı anlatıyordur yok. Ya da ben olsam net böyle olur vs bir olayın içindeyken ve bir olaya uzaktan bakıyorken ki durum çok farklı oluyor. Benim çok keskin çizgilerim vardı eskiden ama hayat beni baya esnettiAma bdv kiler de kendi kaşınıyor ya saçma sapan konu açılıyor her dakika insanlar ne kadar işsiz ne kadar çevresiz kimsesiz sırf muhabbet olsun diye aptal şaptal konu açılıyor![]()
Ya o da var bak herkes gaz veriyor. Tek taraflı dinliyoruz dediğin gibi. Aceba karşı taraf ne yaşıyor kim bilir. Herkes düz insan olsa keşke. Detaycı insanlar kendilerini de çevreyi de üzüyorlar.Ona da katılıyorum bazı konular saçma ve tepki alacağı belli konular ama bazı yorumcularda o kadar kesin fikirli ki, karşıyı da dinleyelim, yanlı anlatıyordur yok. Ya da ben olsam net böyle olur vs bir olayın içindeyken ve bir olaya uzaktan bakıyorken ki durum çok farklı oluyor. Benim çok keskin çizgilerim vardı eskiden ama hayat beni baya esnetti![]()
Hayırlı olsunSelam kızlar
Bugün çarşıyı gezdik düğün için elbise aldım.
Biraz gezdik dolaştık çok yorgunum
Ne güzel sohbet edilmiş okuyamadım birazdan tekrar gelirim.
Keyifle giy.Selam kızlar
Bugün çarşıyı gezdik düğün için elbise aldım.
Biraz gezdik dolaştık çok yorgunum
Ne güzel sohbet edilmiş okuyamadım birazdan tekrar gelirim.
Eve gidince atarım foto sağol mikanımHayırlı olsunfoto isteriz
![]()
Sağol canimKeyifle giy.
Mia buraya yazdıkça motive oluyorum.
Bugün 2 tane spor ayakkabı attım. Bir oğlumun ikimizde çok seviyorduk bakkala markete giderken kullanıyorduk aşırı rahattı hediyeydi benim bir de. Neyse yıprandığı için elemiş oldum. Zaten atılacaktı erteliyorduk.
Dünden bahsettiğim 3 parçayı da götürüp verdim.
Boya bitti boya kovaları malzemeleri filan da atıldı hep çöpe.
Uzakta dursan mutlaka denk geliyorsunValla çevremde var öyle iki tane herbokolog![]()
Oooo afiyet olsunGünaydınlar
Bugün sabah kahvesi sırası yine annemde olduğundan güne yine sosyalleşerek başladım
Sonra kızımın 1 yaş aşısını yaptırdımüstümden yük kalktı en azından. Kahvaltı yaptık. Akşam dayımlar yemeğe davet etti. Kepsa yapacak bilir misiniz? Dayım uzun yıllar bir Arap ülkesinde aşçı olarak çalıştı. Bir Arap yemeği yıllardır yememiştim
Herkese güzel günler dilerim![]()
Hayırlı olsun güle güle oturun huzurlaSelam kızlar
Biz evimizi aldık çok şükür rabbim herkese daha iyisini güzelini nasip eder inşallahhhh![]()
Teşekkür ederimOooo afiyet olsun
Minige de geçmiş olsun aşı bazen zor oluyor ateş yapmaz insallah.