- 23 Eylül 2013
- 25.129
- 51.941
- 798
Kolay gelsinYaprak çıkardım sarma için
Buğday ve nohut haşladım soğuk çorba için.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsinYaprak çıkardım sarma için
Buğday ve nohut haşladım soğuk çorba için.
AhaBüyüdükçe oyuncak çağı da bitiyor işte gerçi senin yeniden başlayacak minnak doğsun
Annem hamur yapıp getirmiş bu hafta köyde kalacaklar o yüzden yemek yapmadım.![]()
Ahabu sefer abartmıycam diyorum ama bilmiyorum
daha oğlumdan kalanları geçen sene dağıttım bitirdim her şey vardı
Ohh afiyet olsun![]()
Merhaba Mia, dolap hesabına koysana kızının oyuncak ve kitaplarını. Benim de seni kindne iki yaş kuvuk belki birazını talip olurumBüyüdükçe oyuncak çağı da bitiyor işte gerçi senin yeniden başlayacak minnak doğsun
Annem hamur yapıp getirmiş bu hafta köyde kalacaklar o yüzden yemek yapmadım.![]()
Bu sefer o istedikçe alsam karlıyım hem evde yer kaplamaz hazır dağıtmışken tekrar kalabalık olmazAman alınır yine yavaş yavaş sağlık olsun![]()
Tamam dolap hesabım yok açınca haber veriyim o zamanMerhaba Mia, dolap hesabına koysana kızının oyuncak ve kitaplarını. Benim de seni kindne iki yaş kuvuk belki birazını talip olurum
Aynen ne kadar az o kadar iyiBu sefer o istedikçe alsam karlıyım hem evde yer kaplamaz hazır dağıtmışken tekrar kalabalık olmaz![]()
Ben de dün dolap uygulamasını indirdim. Kıyafet dışında şeyler de satılıyor değil mi orda? Kullanımı nasıl?Merhaba Mia, dolap hesabına koysana kızının oyuncak ve kitaplarını. Benim de seni kindne iki yaş kuvuk belki birazını talip olurum
Sıcaktan mı? Yoksa canın mı sıkkın?Bugün enerjim yok
Sürüne sürüne camasir katladim
Az önce çöp attım
Şimdi bulaşık makinesi bitti o yerleşecek
Mola verdim.
Evet oyuncak, ev eşyası, çeyizlik vs her şey satılıyor. Ben hiçbir şey satamadim henüz de aldıklarım olduBen de dün dolap uygulamasını indirdim. Kıyafet dışında şeyler de satılıyor değil mi orda? Kullanımı nasıl?
Sıcaktan sanırımSıcaktan mı? Yoksa canın mı sıkkın?
O kapıya 2 kişi sıgardı ah Jack ahh.Selamlar
Bugün çocukluğumun filmi Titanic’i izledim. Bunu kendime neden yaptım bilmiyorum. Üzdüm kendimi![]()
Ağustos gibi başlarımmerhaba kızlar, yavaş yavaş kışlık hazılıklara başlamak istiyorum. neler ypacaksınız hadi paylaşalım birbirimize fikir olsun:
-patlıan,biber közlenecek
-domates sosu
-şeftali reçeli
-vişne, erik konacak
-mısır
-taze fasulye
Rose da bir şekilde Jack’i yanına alabilirdi. Adam buz gibi suda kaldı çok üzüldümO kapıya 2 kişi sıgardı ah Jack ahh.
dolma biber için pirinci azcık şişecek kadar pişirip doldurup koyun, inanılmaz pratik.Ağustos gibi başlarım
Patlican kizartirim kesinlikle
Taze fasulye
Dolma biber koyarım
Aklıma ilk bunlar geldi![]()