Ayyy Mia- Mia- o haberi ben de izledim, benim de domates soslarını annem yapar kendim yapmadım hiç tutmaz diye, her konserve açışımda o kadar geriliyorum ki, kokluyorum kontrol ediyorum dakikalarca

Ama bozuk konserve anlaşılırmış, kapak vakumu bozulmuş hava almış olurmuş, açarken fıs diye ses çıkmazmış ve çok ekşi kokarmış, nasıl fark etmedi o aile aklım almadı

Hazırlama süreci ve saklama süreci nasıl bilmiyoruz tabi 🤷‍♀️
Allah korusun 🙏

Hoşbuldum🙂
Altı üstü cam olan çay makinelerinden benimki, yeterli oluyor.
Kahve için sadece elektrikli cezvem var, Türk Kahvesi için ve bir de filtre kahve makinesi, süt köpürtücü, French press
Normal cezve de yok bende.
Yazlık evimde de ev hediyesi gelen bir emaye çaydanlık, bir bakır cezve, Moka pot+ French press.

Makineler pratik oluyor.
Caycim kahvede yapabiliyor ama hiç denemedim filtre kahve güzel oluyormu tadı acı mi yumuşak mı

Makineler pratik oluyor.
Caycim kahvede yapabiliyor ama hiç denemedim filtre kahve güzel oluyormu tadı acı mi yumuşak mı
Henüz elektrikli baharat öğütücüm yok o nedenle filtre kahve çekirdeği çekilmiş alıyoruz, yumuşak içim seviyorsanız Arabica, sert tat için Robusta tercih edebilirsiniz.
Filtre kahve makinem çok özellikli değil ama asıl Moka pot ile geleneksel yoldan kahve yapmayı ve o tadı daha çok seviyorum. French press ile de süt manuel olarak daha çok köpürüyor. Latte ya da soğuk kahve de yapılıyor. Tavsiye ederim.

Henüz elektrikli baharat öğütücüm yok o nedenle filtre kahve çekirdeği çekilmiş alıyoruz, yumuşak içim seviyorsanız Arabica, sert tat için Robusta tercih edebilirsiniz.
Filtre kahve makinem çok özellikli değil ama asıl Moka pot ile geleneksel yoldan kahve yapmayı ve o tadı daha çok seviyorum. French press ile de süt manuel olarak daha çok köpürüyor. Latte ya da soğuk kahve de yapılıyor. Tavsiye ederim.
İşte bunların hepsini tek makine yapsin istiyorum 😅
Önümüzdeki yıl alacağım sanırım 🙏

Günaydınlaaar, tatilden dönmüş mesaiye başlamış wendy'den selamlar :KK200:

ünaydın bizde dün erken döndük anneannem vefat etti 😔😔

Kızlar dedem vefat etti burdayken son kez gördük 😔 yarın yola cikiyoruz eve gidiyoruz inşallah

kızlar başınız saolsun, mekanları cennet olsun, ne çok ölüm haberi aldım bu ara çok üzgünüm.

Back
X