8Kaç yaşında ? Oğlumu gördüm anlattıklarında büyüdüklerinde degisirler belki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8Kaç yaşında ? Oğlumu gördüm anlattıklarında büyüdüklerinde degisirler belki![]()
Aynen öyleBen yatak oyuncak toplamasindan vazgeçtim artık. Ellerini sabunla yikasin bişey yedikten sonra ellerini koltuğa kapıya silmesin yeter![]()
Bizim evde uyku saati, bide ekran saati esnemeyen kurallar onun dışında kurallarımız yok gibi sanki. Dişlerini fircalamasini felan hatırlatıyorum sürekli. Legolarini çok dagitiyo mesela en son atmakla tehdit etmek zorunda kaldım ondan sonra LEGO oynamadan önce sürekli izin almaya başladı benim amacim izin alarak oynaması değildi aslında yanlış anladıValla bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede bilemiyorum.
kaç kitap okudum bununla ilgili bilmiyorum.
kural nedir?
evdeki kurallarınız ne?
Bende toz alırken ona bez veririm çiçekleri birlikte sulariz öz bakım konusu biraz sıkıntılı ama kendi işini yaptığında sözle taktir etmediğimi farkettim sen yazınca bende öyle yapayım bugünden itibaren başlıyorumAynen öyle
Yatağını toplarım sadece çünkü yorganı düzgün yapamadığı için memnun kalmıyor bana söylüyor
Diğer işleri kendi yapar ama aşırı dagilmissa arkadaşları gelince dağılıyor o zaman yardım ediyorum toz alırken veriyorum eline bez
Robot supuruyor arada vileda yaparım bu kadar
Ellerini yıkar çoğunlukla diş fırçalama konusunda uyaririm sadece
Az önce banyo yaptı ben sadece saçını iyi durulamış mi onu kontrol ediyorum sırtını kremliyorum ve odasından çıkıyorum kendi giyinir kremlenir.
Ama banyo zamani demezsem banyo yapmak aklına bile gelmez ayda yılda kendi söyler
Mesela bir işi kendi yaparsa vayy level atladın süpersin derim oyun gibi anlatıyorum.
Hala yapmadigi şeyler var tabi ama takılmıyorum.
Ben anlatıyorum ona hikaye gibi yada kendi sorumluluklarımı anlatıyorum şuan saçımı taramam gerek yüzümü yikamam gerek oh çok güzel oldu iyi geldi gibi.
Çocuklar görsel algıyı daha çok örnek alır ve aşırı zeki hisleri kuvvetlidir.
Ben deÇay bardaklarım da 12 felandir baya minimalmisim ben şimdi farkettim![]()
Geçen odasına girdim duvarında siyah iki parmak leke .Ben yatak oyuncak toplamasindan vazgeçtim artık. Ellerini sabunla yikasin bişey yedikten sonra ellerini koltuğa kapıya silmesin yeter![]()
Herkes kendi dağınıklığını kendi toplayacak gibi kurallar var evimizdeValla bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede bilemiyorum.
kaç kitap okudum bununla ilgili bilmiyorum.
kural nedir?
evdeki kurallarınız ne?
Açık sözlülüğü karşıdakini bozmak şeklinde değilse ellemeBizim evde uyku saati, bide ekran saati esnemeyen kurallar onun dışında kurallarımız yok gibi sanki. Dişlerini fircalamasini felan hatırlatıyorum sürekli. Legolarini çok dagitiyo mesela en son atmakla tehdit etmek zorunda kaldım ondan sonra LEGO oynamadan önce sürekli izin almaya başladı benim amacim izin alarak oynaması değildi aslında yanlış anladı
Bide büyüklerine saygı dedin ya saygısızlık değil ama çok açık sözlü ona da engel olmak istemiyorum duygularini ifade ettiği için yanlış mı yapıyorum?
Biz o konuda şöyle bir sıkıntı yaşıyoruz oynuyorlar sonra toplamaya gelince abim dağıttı ya da kardeşim dağıttı diyorlar bir kaos oluşuyor o sıradaHerkes kendi dağınıklığını kendi toplayacak gibi kurallar var evimizde
Beni en çok yoran çocuğum kaynanamın doğurduğu misaliKızlar oğlum topladı ama eşim hala toplamadikapının arkası kıyafet dolu.Sepete atmadı hala
biri 11 yıllık biri 16 yıllık işteBeni en çok yoran çocuğum kaynanamın doğurduğu misali![]()
Sıkıntılı bir durumBiz o konuda şöyle bir sıkıntı yaşıyoruz oynuyorlar sonra toplamaya gelince abim dağıttı ya da kardeşim dağıttı diyorlar bir kaos oluşuyor o sırada![]()
Kapının arkasında askı mi var o alışkanlık dağınıklık sebebiKızlar oğlum topladı ama eşim hala toplamadikapının arkası kıyafet dolu.Sepete atmadı hala
Büyüğü ergen sayılır hoşgörbiri 11 yıllık biri 16 yıllık işteama oğlum babasını örnek alıyor odun onun gibi aynı
![]()
aynen kapı büyük camlı bir şey asmadan yatak odası gözüküyorKapının arkasında askı mi var o alışkanlık dağınıklık sebebi
Kirli sepetinin varlığından haberi yok demekkiaynen kapı büyük camlı bir şey asmadan yatak odası gözüküyor
askıdan giyip eve gelince kirli ise yere atıyor
16 senede yerini öğrenemediKirli sepetinin varlığından haberi yok demekki![]()