Çocuklar ödevlerini okulda nasıl yapıyorlar?
Ödevler direkt bize yazılıyor zaten whatsapp grubundan😊
Etüt de yok 1 de
Sizde var mı?
Bella biz set almıştık mesela.
Yarısını eve yarısını okulda yaptırıyordum ben.
Set çantada ve dolaplarında oluyordu.
Önden gidenler diğerleri birinci fasıkül mesela uğraşırken o diğer kitap kitapçık defter ne varsa bitirip dururdu. Ya da fotokopi verdim hemen yapar bırakır.
Sen ödev bir sayfa ver kitaptan çocuk sonraki sayfaları da yapıyor mesela.
Bizde de etüt metüt yoktu devlet okulu.
Ama yaş farkı aşırı sorun oldu.
O sene Ekim kasım aralık doğanlar genelde haylaz başarısız oldu ve sorun çıkardı mika gibi geç yazdıran önceki sene doğanlar kendi kendini idare edip sınıfın ortalamasının önüne geçti.

Geçen sene de gitse zorlanmaya bilir di. Benim oğlan da ekim zorlanmadı hiç ama öğretmeninin tarzı değişikti biraz ödev vs yoktu ondan da zorlanmadı.
Ama bu sene çooook rahat eder.

Kız niye korkuyon ki benim kız senin oğlandan 2 yaş küçük seneye 1 e başlayacak
Canım korkmuyorum ki 😅 göndereceğimiz okul yıkılacakmış ona canım sıkıldı. Öğretmen vs düşünmüştük. Şimdi yeni okul yeni öğretmen araştırmamız lazım o belirsizlik canımı sıkıyor. Yoksa ben oğluma güveniyorum ama eve gelince ilgilenmek isterim yani öğlenci olsa o şansım olmaz mesela çünkü sabah ben okulda olacağım. Derdim ders başarısı değil yani sağlıklı bir eğitim hayatının olması

Mikan Mikan o yaştaki çocugun sabah 7-8 de kalkıp okulda ne işi var ya
Gelişim çağı uyusun evde ne güzel.
En sevmediğim şey sabahçılık ve erken uyanmak.
Öğlenci olmak için milllet anaokulu filan dünya para ödüyor çocuk uyusun dinlensin diye.
Öğlen eve gelicen ohh çocuk okulda 🤣🤣🤣

Canım korkmuyorum ki 😅 göndereceğimiz okul yıkılacakmış ona canım sıkıldı. Öğretmen vs düşünmüştük. Şimdi yeni okul yeni öğretmen araştırmamız lazım o belirsizlik canımı sıkıyor. Yoksa ben oğluma güveniyorum ama eve gelince ilgilenmek isterim yani öğlenci olsa o şansım olmaz mesela çünkü sabah ben okulda olacağım. Derdim ders başarısı değil yani sağlıklı bir eğitim hayatının olması
Hıııımmm anladım kuzum ben nasıl yapıcam dedin diye anlamışım halbuki mesajı da okumuştum🤣🤣🤣

Hayırlısı olsun canım 😘

Mikan Mikan o yaştaki çocugun sabah 7-8 de kalkıp okulda ne işi var ya
Gelişim çağı uyusun evde ne güzel.
En sevmediğim şey sabahçılık ve erken uyanmak.
Öğlenci olmak için milllet anaokulu filan dünya para ödüyor çocuk uyusun dinlensin diye.
Öğlen eve gelicen ohh çocuk okulda 🤣🤣🤣
Sudem ben tam gün olsun istiyorum sabahçı da olsun istemem yani. Benim çocuklar erkenci kuş zaten en geç 8de uyanırlar. Kaldı ki anne baba evde değil anneanne babaanneye de 3 çocuk bırakamam yani 🙈

Kız niye korkuyon ki benim kız senin oğlandan 2 yaş küçük seneye 1 e başlayacak
Kmsl senin kuduz aşısını büyük kıza mı vurdular?
Kan var mıydı sizde?
Yaptırdım içim biraz rahat ama insan yine de boşu boşuna da yaptırmış olmak sa istemiyor.
Stres yoktan yere bir nevi.
Dün eşimle kediye bakmaya gitmişler gıdığından seviyormuş aşağıdan elini kedinin ağzına burnuna dayıyormuş hayvan da sevmek için severken ısırdı sanırım. O esnada bizim saf da elini çekince çizik oldu anladığım.

Sizde pantolonun üstünden bacağından filan mı ısırdı?

Slmlar kızlar 🌺
Oğlum 1. Sınıfa başlayacak ama okul işi çok karıştı. Evimize yakın okul zemin etüdü kötü geldiği için yıkılacakmış, başka bir okulda öğlenci olacaklar. Öğlenci olması bize hiç uymuyor. Sabah evde yokuz akşam yorgun gelecek ne ara ödev vs yapacağız. Mecbur başka okul araştırmaya başladık. Ne öğretmen ne okul henüz net değil bu belirsizlik canımı sıkıyor 🤷‍♀️
Sıkıntılı süreç ama bir şekilde çözüme kavuşuyor
Daha iyi bile olur belki içini ferah tut 😊

Sudem ben tam gün olsun istiyorum sabahçı da olsun istemem yani. Benim çocuklar erkenci kuş zaten en geç 8de uyanırlar. Kaldı ki anne baba evde değil anneanne babaanneye de 3 çocuk bırakamam yani 🙈
Tam gün balım ancak özeller o da ciddi bütçe istiyor.
Sen yine de araştır çevrende tam gün var ise en kötü servis ücreti ile onu da halledersin.
Hem etüt metüt de içinde olur.
Küçük oğlan da mı öğlenci?

Aman bırak be
Kolay mı bu devirde anneanne babaanne olmak sevmesi tatlı ise bakması da tatlı olacak illa 🤣

Sen yine de araştır çevrende tam gün var ise en kötü servis ücreti ile onu da halledersin.
Burdaki tüm devlet okulları tam gün sudem 🙈 sadece bu sene güçlendirme yapılacak ya da yıkılacak okullar geçici süre başka okula misafir olacağı için sabahçı öğlenciye döndü.
Küçük oğlan da 8.00-13.00 arası okulda
Özel okul düşünmüyorum. Burda öyle kaliteli bir özel okul yok

Bende tam gün olmasın diye düşünüyodum daha mı iyi oluyo tam gün 😁

Bende tam gün olmasın diye düşünüyodum daha mı iyi oluyo tam gün 😁

Back
X