- 23 Ekim 2018
- 15.974
- 36.786
- 598
2016Hangi sene canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2016Hangi sene canım
Bella biz set almıştık mesela.Çocuklar ödevlerini okulda nasıl yapıyorlar?
Ödevler direkt bize yazılıyor zaten whatsapp grubundan
Etüt de yok 1 de
Sizde var mı?
Kız niye korkuyon ki benim kız senin oğlandan 2 yaş küçük seneye 1 e başlayacak
Geçen sene de gitse zorlanmaya bilir di. Benim oğlan da ekim zorlanmadı hiç ama öğretmeninin tarzı değişikti biraz ödev vs yoktu ondan da zorlanmadı.
Canım korkmuyorum kiKız niye korkuyon ki benim kız senin oğlandan 2 yaş küçük seneye 1 e başlayacak
Hıııımmm anladım kuzum ben nasıl yapıcam dedin diye anlamışım halbuki mesajı da okumuştumCanım korkmuyorum kigöndereceğimiz okul yıkılacakmış ona canım sıkıldı. Öğretmen vs düşünmüştük. Şimdi yeni okul yeni öğretmen araştırmamız lazım o belirsizlik canımı sıkıyor. Yoksa ben oğluma güveniyorum ama eve gelince ilgilenmek isterim yani öğlenci olsa o şansım olmaz mesela çünkü sabah ben okulda olacağım. Derdim ders başarısı değil yani sağlıklı bir eğitim hayatının olması
Sudem ben tam gün olsun istiyorum sabahçı da olsun istemem yani. Benim çocuklar erkenci kuş zaten en geç 8de uyanırlar. Kaldı ki anne baba evde değil anneanne babaanneye de 3 çocuk bırakamam yaniMikan o yaştaki çocugun sabah 7-8 de kalkıp okulda ne işi var ya
Gelişim çağı uyusun evde ne güzel.
En sevmediğim şey sabahçılık ve erken uyanmak.
Öğlenci olmak için milllet anaokulu filan dünya para ödüyor çocuk uyusun dinlensin diye.
Öğlen eve gelicen ohh çocuk okulda![]()
Kmsl senin kuduz aşısını büyük kıza mı vurdular?Kız niye korkuyon ki benim kız senin oğlandan 2 yaş küçük seneye 1 e başlayacak
Sıkıntılı süreç ama bir şekilde çözüme kavuşuyorSlmlar kızlar
Oğlum 1. Sınıfa başlayacak ama okul işi çok karıştı. Evimize yakın okul zemin etüdü kötü geldiği için yıkılacakmış, başka bir okulda öğlenci olacaklar. Öğlenci olması bize hiç uymuyor. Sabah evde yokuz akşam yorgun gelecek ne ara ödev vs yapacağız. Mecbur başka okul araştırmaya başladık. Ne öğretmen ne okul henüz net değil bu belirsizlik canımı sıkıyor![]()
Tam gün balım ancak özeller o da ciddi bütçe istiyor.Sudem ben tam gün olsun istiyorum sabahçı da olsun istemem yani. Benim çocuklar erkenci kuş zaten en geç 8de uyanırlar. Kaldı ki anne baba evde değil anneanne babaanneye de 3 çocuk bırakamam yani![]()
İnşallahSıkıntılı süreç ama bir şekilde çözüme kavuşuyor
Daha iyi bile olur belki içini ferah tut![]()
Aman bırak beSudem ben tam gün olsun istiyorum sabahçı da olsun istemem yani. Benim çocuklar erkenci kuş zaten en geç 8de uyanırlar. Kaldı ki anne baba evde değil anneanne babaanneye de 3 çocuk bırakamam yani![]()
Burdaki tüm devlet okulları tam gün sudemTam gün balım ancak özeller o da ciddi bütçe istiyor.
Sen yine de araştır çevrende tam gün var ise en kötü servis ücreti ile onu da halledersin.
Hem etüt metüt de içinde olur.
Küçük oğlan da mı öğlenci?
7 yıldır aralıksız bakıyorlar kız zatenAman bırak be
Kolay mı bu devirde anneanne babaanne olmak sevmesi tatlı ise bakması da tatlı olacak illa![]()
Bende tam gün olmasın diye düşünüyodum daha mı iyi oluyo tam günTam gün balım ancak özeller o da ciddi bütçe istiyor.
Sen yine de araştır çevrende tam gün var ise en kötü servis ücreti ile onu da halledersin.
Bende tam gün olmasın diye düşünüyodum daha mı iyi oluyo tam günTam gün balım ancak özeller o da ciddi bütçe istiyor.
Benim anneme emanet etsem bütün gün Hint dizisi izletir çocuğaAman bırak be
Kolay mı bu devirde anneanne babaanne olmak sevmesi tatlı ise bakması da tatlı olacak illa![]()
8 de gidip 3 olmadan evdeler bence daha ideal ne çok erken gidiyorlar ne çok geç dönüyorlarBende tam gün olmasın diye düşünüyodum daha mı iyi oluyo tam gün![]()
Farklı kültür öğrenir çocuk fena mıBenim anneme emanet etsem bütün gün Hint dizisi izletir çocuğa![]()