Kahvemi içip küçük kızı anaokuluna kaydetmeye gittim hemen arkamızdaki okula çıkmış kaydı hiç bilmiyordum öğretmenleri filan nasıl
Okula gittim ben şok okul müdürü ortaokul öğretmenim😳😳😳neyse konuştuk zamanında voleybol takımındaydım il birinciliğimiz var hocam beni görünce çok mutlu oldu eskilerden konuştuk çay içtik

Kızı kaydettirip geldim eve kahvaltı yaptım şimdi bi kahve daha içip işleri halledeceğim 🥰🥰🥰

Kahvemi içip küçük kızı anaokuluna kaydetmeye gittim hemen arkamızdaki okula çıkmış kaydı hiç bilmiyordum öğretmenleri filan nasıl
Okula gittim ben şok okul müdürü ortaokul öğretmenim😳😳😳neyse konuştuk zamanında voleybol takımındaydım il birinciliğimiz var hocam beni görünce çok mutlu oldu eskilerden konuştuk çay içtik

Kızı kaydettirip geldim eve kahvaltı yaptım şimdi bi kahve daha içip işleri halledeceğim 🥰🥰🥰
Hayırlı olsun canım 🥰

Günaydınlar 🌺
Sabah kahvaltı sonrası evi süpürdüm. Sonra ilkokul arkadaşıma kahveye gittik. Eski arkadaşlarla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyor geçmişi yad etmek geldiğimiz noktayı görmek keyifli oluyor. Eve döndük kızım uyudu ben de uyumak istiyorum kızım uyanmazsa 🤭

Bende illeri hallettim
Kızın havuzunu doldurdum orda oynadı
Klimayı kapattım filtresini yıkadım bulaşık makinasını yerleştirdim kirlileri koydum

Robot süpürdü ben sildim
Toz aldım balkon yıkadım hiç çıkmıyoruz ama yinede hergün yıkıyorum

Dolma hazırladım pişirdim yanına cacık yapacam büyük kız yemez ona da bişey uydurmam lazım 🤔🤔
Çamaşır var katlanacak

Kızı yıkadım kendim yıkandım banyoyu yıkadım çıktım 🤣🤣🤣

Şimdi dinleneyim biraz👍👍👍

Back
X