Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımKahvemi içip küçük kızı anaokuluna kaydetmeye gittim hemen arkamızdaki okula çıkmış kaydı hiç bilmiyordum öğretmenleri filan nasıl
Okula gittim ben şok okul müdürü ortaokul öğretmenimneyse konuştuk zamanında voleybol takımındaydım il birinciliğimiz var hocam beni görünce çok mutlu oldu eskilerden konuştuk çay içtik
Kızı kaydettirip geldim eve kahvaltı yaptım şimdi bi kahve daha içip işleri halledeceğim![]()
Sağol canımHayırlı olsun canım![]()
Bende eve el atsam atacak şey bulurum ama sıcaktan odadan dışarı çıkamıyomBugün neler attım?
Bir tane sütyen
Bir tane kapri pantolon
Bir sıfırdan büyüktür![]()
GünaydınGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Büyük kız derhaneye gittik
Küçük kız ,,,kuzen kız ve kecik uyuyorlar
Kalkimde kahvemi yapayım️
️
Var bi 70 de benden.EYLÜL Ekim Kasım diyorsun![]()
Benim de hedefim 58Var bi 70 de benden.
58 hedefim ama tamamen imkansız!!!!
Hiçte imkansız degil 68 kilodan 50 kiloya düşmüştüm 6 aydaVar bi 70 de benden.
58 hedefim ama tamamen imkansız!!!!
Benim de 65 kilom muhtemelen, başaracağızBenim hedefim 54 çok uzak değil 62 olmusumdur tartilmiyorum bayadir 63 desek 10 kilo versem tamam![]()
Ben de 60kg ile merhaba :) haftaya izindeyim 21 agustis itibariyle aranizdayim hedef 57Benim de 65 kilom muhtemelen, başaracağız![]()
Burdan yaziyoruz Eylül'de spora başlarım tartı fotoları atarımBen de 60kg ile merhaba :) haftaya izindeyim 21 agustis itibariyle aranizdayim hedef 57
Nurdan mi yaziyorsunuz başka diyet grubu var mi
A aaa mikan kendine gel muhtemelen ne ?Benim de 65 kilom muhtemelen, başaracağız![]()