Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası iyi mianin izni olursa tabiiisterseniz ayrı bir başlıkta sadece beslenme spor paylaşımı yapalım , burası yine minimal ve muhabbet olrak devam etsin
Ben 3 yaş Lol bebekli pasta yaptırmıştımbana da atar mısın süsleme maleme örneklerini benm kız da pek sever lol bebek
Bizim vereceğimiz 10 kilo var en az o yüzden mümkün olduğunca bol hareket az yemekBen 58 kiloyum 54-55 iyidir. Fakat yediğimden kısmak değil hareket edip eritmek derdindeyim. Spor da yapamam yürüsem yeter. Bir de az su içiyorum. Böyle
çizelgeli bir şey yapsak. Su, adım sayısı vb.
İyi motivasyonYok bence burası iyi
Burda rahatız
Zaten uzun sürdüremeyiz gibi geliyor bana![]()
KesinlikleBeden olarak minimallesmeye çalışıyoruz sonuçta![]()
Çok güzel olurBen 58 kiloyum 54-55 iyidir. Fakat yediğimden kısmak değil hareket edip eritmek derdindeyim. Spor da yapamam yürüsem yeter. Bir de az su içiyorum. Böyle çizelgeli bir şey yapsak. Su, adım sayısı vs.
Ben sınırsız yemek için demiştimCaktirma başlarız biz önceden![]()
Benim de hedefim 58
İmkansız diye bir şey yok![]()
Hiçte imkansız degil 68 kilodan 50 kiloya düşmüştüm 6 ayda![]()
Ne yapayım, okuyamadım ne zamandırCK bildirim yağmuruna tuttun yeminle![]()
Ben de yediğimi içtiğimi atamamBenim için imkansız, ben abur cubur bağımlısı olduğum için dayanmayıp illa bozmuş oluyorum.
Eylül'e kadar motive olursam size katılırım..
Ne yapayım, okuyamadım ne zamandır
Ama bitti rahat olabilirsiniz![]()
Şimdi ne yediğimizi boşverin ne yemediğimize odaklanma vaktiBen de yediğimi içtiğimi atamam
Sabah yediğim çikolatalı ekmekler, gün içinde yediğim çikolatalar dondurmalar var benim![]()
İmmm harika görünüyo ellerine sağlıkTüm bu havalı muhabbetlileri ederken yaptığım aktivite![]()
Teşekkür ederimİmmm harika görünüyo ellerine sağlık![]()