Selam canımlar 🙋🏼‍♀️ ben oğlanı okula başlatıyorum bu hafta, kendimde okula gidiyorum diyorum 🙈 anne ben de senin okuluna gelicem, anne gitme sohbeti 3 gündür 😪 şimdi okulda bekliyorum, birazdan gidicem, ilk günler kısa kalıyor 2-3 saat, sonra uzayacak yavaş yavaş ama baya yorucu işmiş bu

Onun dışında iyiyim, sıcaklardan pek ev işi yapılmıyor, okula başlıyor diye kıyafet alışverişi oldu bu ara bol bol

Artık oynamadığı birkaç oyuncak, eski slipstop, mayo bez, spor ayakkabı küçülen kıyafetlerden çıkardım okuldaki görevli için çok sevindi, biraz daha var aklımda

Çok küçükken okuduğu kitaplardan vereyim diyorum küçükken başlasınlar okumaya 4 aylık daha bebek, biz 2 aylık falandı başlamıştık çok faydasını gördük kitap okumanın

Ben de durumlar genel olarak böyle öpüyorum hepinizi ❣️
Hosgeldin okul işlerinde kolaylıklar diliyorum.
Ne güzel ayiklama sadelik isleride yapılmış.

Biz klimayı kullanmiyorduk normalde perdeleri çekince ev o kadar sıcak olmuyordu ama şu ara ihtiyac haline geldi.
Eşimde diyoki hani istemiyordun ne oldu 😅
Yerini değiştirmeye karar verdim 😂

Elinize sağlık kışlık hazırlıklar ne durumda ben yapamadım hiç birsey ya 🙄
KV domates 🍅konserve mi yaptı sağolsun
Tarhana da geçen senede n var
Biber turşusu da kendm yaptım yiyorum
Zaten diyettetim reçel meçel yasak
Kış sebzesi ye erim büyük ihtimalle
KV biber patlıcan kurusu da yaptı

Biz de domates ve bamya koyduk daha, turşu yapacağız taze biber bulabilirsek. Közlenmiş biber patlıcanı da burda halledicem gitmeden inşallah. Başka ne yaparım bilmiyorum 🤷‍♀️

Ben acı biber turşusu yaptım haftaya biraz daha yaparım acı sos yaptım çok az biraz kornişon yaparım yeter başka da bişey yapmam taze fasulye bamya bezelye mevsiminde bile yemiyolar 🙄 başka ne yaparım biraz domates koyarım buzluğa yeter 😆

belleza belleza yazmadın bugün sabah göründün geri gittin
Günaydınnn😊
Nemden yapış yapışız sürekli, bu havada emzirmek bile işkence oluyor 🤷‍♀️
Emzirmek işkenceyse emeni düşünmek istemiyorum. Çocuk ter içinde kalıyordur😊

Kızlar hava burda kapalı. Dün bütün gün gökgürültüsü vardı, arada yağmur serpiştirdi. Bugün de aynı. Ben gündüzleri hiç çıkmıyorum. Akşam evler daha sıcak oluyor. Arkadaşlarla çocukları alıp dışarı çıkıyoruz. Çay içiyoruz. Gittiğimiz yer öyle güzel esiyor ki iyi vakit geçiriyoruz. Çocuklar da güzel oynuyorlar, scootera biniyorlar. Yediğimiz abur cuburlar da cabası😊 uyku düzenimiz bozuldu. Geç yatıp geç kalkıyoruz. Tatilin hakkını veiyoruz😅

Ooo nerde geziyor? Ben çalışıyor sanıyordum. İzne mi çıkmış🤔

bizimki de 1.sınıfta annemi özledim deyip beni çağırtıyordu okula ama bu sene büyüdüm diyor. Hadi bakalım😊
Scss94 Scss94
İnşallah şimdiden açılış gününü hesapliyo az kaldı diye üzülmeye başladı 😆

Günaydınnn😊

Emzirmek işkenceyse emeni düşünmek istemiyorum. Çocuk ter içinde kalıyordur😊

Kızlar hava burda kapalı. Dün bütün gün gökgürültüsü vardı, arada yağmur serpiştirdi. Bugün de aynı. Ben gündüzleri hiç çıkmıyorum. Akşam evler daha sıcak oluyor. Arkadaşlarla çocukları alıp dışarı çıkıyoruz. Çay içiyoruz. Gittiğimiz yer öyle güzel esiyor ki iyi vakit geçiriyoruz. Çocuklar da güzel oynuyorlar, scootera biniyorlar. Yediğimiz abur cuburlar da cabası😊 uyku düzenimiz bozuldu. Geç yatıp geç kalkıyoruz. Tatilin hakkını veiyoruz😅

Yaşıyorsun bu hayatı belleza 😄

Back
X