- 23 Ekim 2018
- 15.968
- 36.759
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tatili bu zamanlar yapmayı seviyoruzOo süper canım . Kapadokya içinde tam zamanı o sıcaklarda gitseydiniz gezemezdiniz gündüzleri.
Hadi kahve köşesine o zamanGünaydınlar , iyi haftalar
Güne çalışkan başladım.
Çamaşır katla topla makine çalıştır
Lavabo wc banyoyu yıkadım
Mutfaktaki raflarımı sildim
Çocukların odasından bir poşet atılacak çıkardım
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı makineyi çalıştırdım
Bugünlük bu kadar iş yeter bence![]()
Maşallah daha ne olsunGünaydınlar , iyi haftalar
Güne çalışkan başladım.
Çamaşır katla topla makine çalıştır
Lavabo wc banyoyu yıkadım
Mutfaktaki raflarımı sildim
Çocukların odasından bir poşet atılacak çıkardım
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı makineyi çalıştırdım
Bugünlük bu kadar iş yeter bence![]()
Teşekkür ederim keşke hep beraber içebilsek, inşallah bir gün olurHadi kahve köşesine o zaman
Çok güzel olmuş ama keşke gelebilsek toplasip
Köpüsten haber var mı mikan![]()
eşim şuan medline hastanesi var o civarda.haftanın yada ayın belirli günlerinde gidiyor.bizde seneye inşallah.hem ev hem arsa bakıyoruz.fuar ve kongre merkezini geçtikten sonra baya geniş alanlar var.arsa için oraya baktık.bide yeni stadyum tarafı diyorlar tarif ederken o taraflarda da çok arsa ve yeni yapılar var.bi yıl içinde halletmeyi düşünüyoruzCanım hoşgeliyorsunuz nereye taşınacaksınız
Okulu istersen özelden yazabilirsin belki yorumum olur
tşk ediyorumKolaylıklar diliyorum taşınma okul işleri baya zor süreç
Ben bir bakıyım dedim aktif değilmiş bankadan aktif etmek gerekiyor sanırım yatırım işlemlerinigeçen bahsetmiştim borsaya girdim diye. konuyla alakalı ebebek halka arz oluyor.yarın başvuru yapacağım.yaklaşık 500 liralık talep oluşturmayı planlıyorum.az daha inceleyip karar vereceğim
hangi bankayı kullanıyorsun.iş bankası mobilden oluyor ama ziraat e imzan yoksa şubeye istiyor seni.ben ziraatden de açtıracaktım şube işi olunca kaldı bi ara gidicem ama.Ben bir bakıyım dedim aktif değilmiş bankadan aktif etmek gerekiyor sanırım yatırım işlemlerini![]()
Halkbankhangi bankayı kullanıyorsun.iş bankası mobilden oluyor ama ziraat e imzan yoksa şubeye istiyor seni.ben ziraatden de açtıracaktım şube işi olunca kaldı bi ara gidicem ama.
şuna bi bak bakalım.internet şubesi girinden olabiliri mobil olmuyorsaHalkbank