Günaydınlar , iyi haftalar 🌺

Güne çalışkan başladım.
Çamaşır katla topla makine çalıştır
Lavabo wc banyoyu yıkadım
Mutfaktaki raflarımı sildim
Çocukların odasından bir poşet atılacak çıkardım
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı makineyi çalıştırdım
Bugünlük bu kadar iş yeter bence 😅

Güne çalışkan başladım.
Hadi kahve köşesine o zaman 🥰🥰
Çok güzel olmuş ama keşke gelebilsek toplasip 🥰
Köpüsten haber var mı mikan 😢

Güne çalışkan başladım.
Maşallah daha ne olsun 😍

Hadi kahve köşesine o zaman 🥰🥰
Çok güzel olmuş ama keşke gelebilsek toplasip 🥰
Köpüsten haber var mı mikan 😢
Teşekkür ederim keşke hep beraber içebilsek, inşallah bir gün olur 🙏🥰

Yok ya 1 ay oldu gezerken gözümüz hep onu arıyor tasması da vardı adı yazmıyordu ama sahipli olduğu belliydi yani bilmiyorum inşallah bizden daha iyi bakacak birileri almıştır diye umut ediyorum. İlan vs verdik ama haber çıkmadı maalesef

Şöyle ajanda yapanlara ayrıca hayranım 👍 Screenshot_20230828_105354_Pinterest.webp
Screenshot_20230828_115155_Pinterest.webp

Canım hoşgeliyorsunuz nereye taşınacaksınız
Okulu istersen özelden yazabilirsin belki yorumum olur
eşim şuan medline hastanesi var o civarda.haftanın yada ayın belirli günlerinde gidiyor.bizde seneye inşallah.hem ev hem arsa bakıyoruz.fuar ve kongre merkezini geçtikten sonra baya geniş alanlar var.arsa için oraya baktık.bide yeni stadyum tarafı diyorlar tarif ederken o taraflarda da çok arsa ve yeni yapılar var.bi yıl içinde halletmeyi düşünüyoruz

geçen bahsetmiştim borsaya girdim diye. konuyla alakalı ebebek halka arz oluyor.yarın başvuru yapacağım.yaklaşık 500 liralık talep oluşturmayı planlıyorum.az daha inceleyip karar vereceğim

geçen bahsetmiştim borsaya girdim diye. konuyla alakalı ebebek halka arz oluyor.yarın başvuru yapacağım.yaklaşık 500 liralık talep oluşturmayı planlıyorum.az daha inceleyip karar vereceğim
Ben bir bakıyım dedim aktif değilmiş bankadan aktif etmek gerekiyor sanırım yatırım işlemlerini 🤔

Ben bir bakıyım dedim aktif değilmiş bankadan aktif etmek gerekiyor sanırım yatırım işlemlerini 🤔
hangi bankayı kullanıyorsun.iş bankası mobilden oluyor ama ziraat e imzan yoksa şubeye istiyor seni.ben ziraatden de açtıracaktım şube işi olunca kaldı bi ara gidicem ama.

Back
X