Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaa yaşı da vardı niye bu zamana kadar kısırlaştırmamışlar kiAynen bizim kedi de kizginliga girdi çok zor geçti veterinere gittik Ocak gibi kisirlastircaz çok zor geçiyomus dişilerde . Atlattık şükür![]()
Erkek ama kısırlaştırma sonrası yapma ihtimali yok sanırım inşallah yoktur yasanırım erkek kedilerde koku bırakma (kokulu idrar) olayı oluyor mia, dişi miydi sizinki?
kedi sahiplenmiyorsam bundandır. bahçedeki kedilerle devam ben![]()
Yoktur yokturErkek ama kısırlaştırma sonrası yapma ihtimali yok sanırım inşallah yoktur ya![]()
Sahiplenmek isteyenler kısırlaştırılmış olunca istemiyomuş anlamadım bende dişiler için daha zormuş bu dönem araştırdığım kadarıyla sizin kedi dişi miydiYaaaaa yaşı da vardı niye bu zamana kadar kısırlaştırmamışlar ki
Sizin ki de çok hareketli mi![]()
Derin mevzularYoktur yoktur![]()
Sahiplenmek isteyenler kısırlaştırılmış olunca istemiyomuş anlamadım bende dişiler için daha zormuş bu dönem araştırdığım kadarıyla sizin kedi dişi miydiaynen canım çok hareketli sürekli oyun oynamak istiyo geceleri zaten gezinip duruyo oyun oynamayinca artık gece bizim yanımıza gelmiyo ama takur tukur bisiler peşinde hep koltuğu felan tirmaliyo gece
![]()
Tirmalama zimbirtisi aldık da yüzüne bakmadıDerin mevzular![]()
Ama tirmalamayi normalde de seviyorlar sadece o konudan değilkadife tarzı kumaşlara yapmazlar tirmalama
Kutusuyla daha çok oynamıştır.Tirmalama zimbirtisi aldık da yüzüne bakmadı![]()
Erkek canımYoktur yoktur
Sahiplenmek isteyenler kısırlaştırılmış olunca istemiyomuş anlamadım bende dişiler için daha zormuş bu dönem araştırdığım kadarıyla sizin kedi dişi miydiaynen canım çok hareketli sürekli oyun oynamak istiyo geceleri zaten gezinip duruyo oyun oynamayinca artık gece bizim yanımıza gelmiyo ama takur tukur bisiler peşinde hep koltuğu felan tirmaliyo gece
![]()
Yol yakındır koltukları ve sandalyeleri kaplatırımDerin mevzular
Ama tirmalamayi normalde de seviyorlar sadece o konudan değilkadife tarzı kumaşlara yapmazlar tirmalama
Aynen öyle yaptıKutusuyla daha çok oynamıştır.
Ya ben kapatmiyorum kapıyı kiyamadigimdan geliyo bi uyandiriyo sevdiriyo kendini gidiyo sonra sahibi yatağa çıkmaya izin vermemiş galiba hiç çıkmıyor yatağa bide mutfağa hiç girmiyo eğitimli kediErkek canım
Çok fena ya gece sürekli ısırıp uyandırmaya çalışıyor kapımızı kapatıyoruz kapının önünden ayrılmıyor
Tırmalama tahtası bizde aldık oynamıyor![]()
Bizde aynı balkona çıkmış geçen gün heros heros buraya gel diye telaşlı seslendim hemen kaçtı içeriye girdiBen bide pencere açamıyorum hemen dibinde bitiyor![]()
Bizimki koltuğa bile zor çıkıyorBen bide pencere açamıyorum hemen dibinde bitiyor![]()
Ayyy çok iyi yok balla benimki fena fena. Yataktan yatağa zıplıyorYa ben kapatmiyorum kapıyı kiyamadigimdan geliyo bi uyandiriyo sevdiriyo kendini gidiyo sonra sahibi yatağa çıkmaya izin vermemiş galiba hiç çıkmıyor yatağa bide mutfağa hiç girmiyo eğitimli kedi![]()
Ya benim çekeceğim var o zamanBizimki koltuğa bile zor çıkıyor
Ama yinede açmıyorum balkon kapısı açık oluyor