Kahvaltıdan sonra eşim cumaya gitti geldi annemlere gittik kahve içmeye ordan dönüşte kızıın kırtasiye malzemelerini hallettik bikaç eksik var onları da akşama alacağım 👍👍

Aynen bizim kedi de kizginliga girdi çok zor geçti veterinere gittik Ocak gibi kisirlastircaz çok zor geçiyomus dişilerde . Atlattık şükür 😥
Yaaaaa yaşı da vardı niye bu zamana kadar kısırlaştırmamışlar ki

Sizin ki de çok hareketli mi🤪🤪

Erkek ama kısırlaştırma sonrası yapma ihtimali yok sanırım inşallah yoktur ya 😂
Yoktur yoktur 😅
Yaaaaa yaşı da vardı niye bu zamana kadar kısırlaştırmamışlar ki

Sizin ki de çok hareketli mi🤪🤪
Sahiplenmek isteyenler kısırlaştırılmış olunca istemiyomuş anlamadım bende dişiler için daha zormuş bu dönem araştırdığım kadarıyla sizin kedi dişi miydi 😅 aynen canım çok hareketli sürekli oyun oynamak istiyo geceleri zaten gezinip duruyo oyun oynamayinca artık gece bizim yanımıza gelmiyo ama takur tukur bisiler peşinde hep koltuğu felan tirmaliyo gece 😆😆

Yoktur yoktur 😅
Sahiplenmek isteyenler kısırlaştırılmış olunca istemiyomuş anlamadım bende dişiler için daha zormuş bu dönem araştırdığım kadarıyla sizin kedi dişi miydi 😅 aynen canım çok hareketli sürekli oyun oynamak istiyo geceleri zaten gezinip duruyo oyun oynamayinca artık gece bizim yanımıza gelmiyo ama takur tukur bisiler peşinde hep koltuğu felan tirmaliyo gece 😆😆
Derin mevzular 😂
Ama tirmalamayi normalde de seviyorlar sadece o konudan değil 😅 kadife tarzı kumaşlara yapmazlar tirmalama

Yoktur yoktur 😅
Erkek canım
Çok fena ya gece sürekli ısırıp uyandırmaya çalışıyor kapımızı kapatıyoruz kapının önünden ayrılmıyor
Tırmalama tahtası bizde aldık oynamıyor😂😂

Erkek canım
Çok fena ya gece sürekli ısırıp uyandırmaya çalışıyor kapımızı kapatıyoruz kapının önünden ayrılmıyor
Tırmalama tahtası bizde aldık oynamıyor😂😂
Ya ben kapatmiyorum kapıyı kiyamadigimdan geliyo bi uyandiriyo sevdiriyo kendini gidiyo sonra sahibi yatağa çıkmaya izin vermemiş galiba hiç çıkmıyor yatağa bide mutfağa hiç girmiyo eğitimli kedi 😅

Ya ben kapatmiyorum kapıyı kiyamadigimdan geliyo bi uyandiriyo sevdiriyo kendini gidiyo sonra sahibi yatağa çıkmaya izin vermemiş galiba hiç çıkmıyor yatağa bide mutfağa hiç girmiyo eğitimli kedi 😅
Ayyy çok iyi yok balla benimki fena fena. Yataktan yatağa zıplıyor😅😅😅

Back
X