• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağol canım daha iyi olmana çok sevindim bende tam sana yazıyodum ekran fotosu aldım da mesajlarımi görüyo musun diye hiç tepki alamayınca senden 😅
Bugün yazmadın nerdesin diye soracaktım 😅
2 gün baya gözümü açamadım daha iyiyim 🙏

Kız o kadar kumu ne yapıyorsun 😂
Bende anlamadım ki temizlerken baya döktüm galiba son döktüğüm kaldı öyle boşalttım tuvaletini yıkadım çamaşır suyuyla komple çöpe döktüm orda hata yaptım sanırım 1 hafta daha idare ederdi o kum 😆😆

Tüm hastalara geçmiş olsun🙏🏻 Bayadır bakamıyodum buralara, siz nasıl zaman buluyosunuz da aktifsiniz yaa😭 İşlerim bittiğinde de tlfna bakmayayım kitap okuyayım, film izleyeyim derken buralara takılma imkanım kalmıyo sanki

Tüm hastalara geçmiş olsun🙏🏻 Bayadır bakamıyodum buralara, siz nasıl zaman buluyosunuz da aktifsiniz yaa😭 İşlerim bittiğinde de tlfna bakmayayım kitap okuyayım, film izleyeyim derken buralara takılma imkanım kalmıyo sanki
Teşekkür ederim 🙏
Sen doğrusunu yapıyorsun bize uyma diyormuşum 😆😅

Bende anlamadım ki temizlerken baya döktüm galiba son döktüğüm kaldı öyle boşalttım tuvaletini yıkadım çamaşır suyuyla komple çöpe döktüm orda hata yaptım sanırım 1 hafta daha idare ederdi o kum 😆😆
Kepçeyle temizlemiyormusun bize 1 ay gitti 5 kilo

Ben şuan uzanıyorum elimde kitabım var teyzeme evlilik terapistligi yapıyorum bi yandan buraya yazıyorum 😆😆 dizi film izlemiyorum bayadir dizi kalmadı 🥺

Ne güzel enerjik kadın hosgeldin 🫶
Hasta olunca çok birsey yapamıyorum

Ben şuan uzanıyorum elimde kitabım var teyzeme evlilik terapistligi yapıyorum bi yandan buraya yazıyorum 😆😆 dizi film izlemiyorum bayadir dizi kalmadı 🥺
Aşkı memnu izliyorum oğluma ödevi için direktif verirken diğer taraftan kızıma balık kraker veriyorum ama o yemek istemiyor ben yiyorum 😆😆😆

Back
X