Sağol canım daha iyi olmana çok sevindim bende tam sana yazıyodum ekran fotosu aldım da mesajlarımi görüyo musun diye hiç tepki alamayınca senden 😅
Bugün yazmadın nerdesin diye soracaktım 😅
2 gün baya gözümü açamadım daha iyiyim 🙏

Kız o kadar kumu ne yapıyorsun 😂
Bende anlamadım ki temizlerken baya döktüm galiba son döktüğüm kaldı öyle boşalttım tuvaletini yıkadım çamaşır suyuyla komple çöpe döktüm orda hata yaptım sanırım 1 hafta daha idare ederdi o kum 😆😆

Tüm hastalara geçmiş olsun🙏🏻 Bayadır bakamıyodum buralara, siz nasıl zaman buluyosunuz da aktifsiniz yaa😭 İşlerim bittiğinde de tlfna bakmayayım kitap okuyayım, film izleyeyim derken buralara takılma imkanım kalmıyo sanki

Tüm hastalara geçmiş olsun🙏🏻 Bayadır bakamıyodum buralara, siz nasıl zaman buluyosunuz da aktifsiniz yaa😭 İşlerim bittiğinde de tlfna bakmayayım kitap okuyayım, film izleyeyim derken buralara takılma imkanım kalmıyo sanki
Teşekkür ederim 🙏
Sen doğrusunu yapıyorsun bize uyma diyormuşum 😆😅

Bende anlamadım ki temizlerken baya döktüm galiba son döktüğüm kaldı öyle boşalttım tuvaletini yıkadım çamaşır suyuyla komple çöpe döktüm orda hata yaptım sanırım 1 hafta daha idare ederdi o kum 😆😆
Kepçeyle temizlemiyormusun bize 1 ay gitti 5 kilo

Ben şuan uzanıyorum elimde kitabım var teyzeme evlilik terapistligi yapıyorum bi yandan buraya yazıyorum 😆😆 dizi film izlemiyorum bayadir dizi kalmadı 🥺

Ne güzel enerjik kadın hosgeldin 🫶
Hasta olunca çok birsey yapamıyorum

Ben şuan uzanıyorum elimde kitabım var teyzeme evlilik terapistligi yapıyorum bi yandan buraya yazıyorum 😆😆 dizi film izlemiyorum bayadir dizi kalmadı 🥺
Aşkı memnu izliyorum oğluma ödevi için direktif verirken diğer taraftan kızıma balık kraker veriyorum ama o yemek istemiyor ben yiyorum 😆😆😆

Back
X