Camasir katlayamadim biraz nemli çıktı.
Yemek dışarıdan söyledik.
Ödevi Eylül yapiyor birazdan yanına gideceğim .

Günaydin 🥰 günlük işleri yaptım çamaşırlar yikaniyo dün duşa girdim her yer kırmızı boya onları hallettim güne halsiz uyandım ama yerleride elimle sildim gerek yokken😅 süpürge yapmak kaldı robotun fırçalari kopmuş onları yenilemem lazım. Öğlen booooool bol dinlenmek istiyorum lütfen Allahim 😁

Robot süpürdü ben elimle sildim ama bazı yerleri alamamış fırçası koptuğu için sanırım.

Günaydin 🥰 günlük işleri yaptım çamaşırlar yikaniyo dün duşa girdim her yer kırmızı boya onları hallettim güne halsiz uyandım ama yerleride elimle sildim gerek yokken😅 süpürge yapmak kaldı robotun fırçalari kopmuş onları yenilemem lazım. Öğlen booooool bol dinlenmek istiyorum lütfen Allahim 😁
Eline sağlık 😊
Dinlen artık 😁

Sabah Eylülü okula bıraktım eşim erken çıktı
Soğuğun verdiği şok etkiyle baya enerjim yerine geldi işleri bitirdim çayımı içiyorum 😄
Öğlen simit alacağım
Akşama yemek yaparım yeter.

Sabah Eylülü okula bıraktım eşim erken çıktı
Soğuğun verdiği şok etkiyle baya enerjim yerine geldi işleri bitirdim çayımı içiyorum 😄
Öğlen simit alacağım
Akşama yemek yaparım yeter.
Afiyet olsun 🥰

Selam kızlar 🙋🏼‍♀️
Bu hafta annemden gelen kocaman 2.5 litre termos, eşimin iş yerinden gelen birkaç ıvır zıvır, 2 minik tabak, 1 eskiyen tava, yemek takımının porselen tenceresi eve veda etti
2 kaz tüyü yastık memlekete gitmek üzere ayrıldı 🎉🎉

Pazar günü hızlı bir turla bunları ayırdım haftaiçi de taşıdım 😅 rahatladım

Haftasonu tekrar kontrol ederim yarım saat bile olsa iyi geliyor

Bu yılın 6.kitabını okuyorum, şu birkaç gündür biraz yavaşladım ama kendime geleceğim yeniden 💪🏻

Back
X