Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimTeşekkür ederimsenin de ellerine sağlık bugün çok çalıştın
Eline sağlıkGünaydingünlük işleri yaptım çamaşırlar yikaniyo dün duşa girdim her yer kırmızı boya onları hallettim güne halsiz uyandım ama yerleride elimle sildim gerek yokken
süpürge yapmak kaldı robotun fırçalari kopmuş onları yenilemem lazım. Öğlen booooool bol dinlenmek istiyorum lütfen Allahim
![]()
Sınıf annesi hala varmi sizdeİnşallahsınıf annesi aradı 23 Nisan kıyafeti benim oğlana olmamış kostümcuye gitmem lazımmış bugün gidemem gitmiycem
![]()
Afiyet olsunSabah Eylülü okula bıraktım eşim erken çıktı
Soğuğun verdiği şok etkiyle baya enerjim yerine geldi işleri bitirdim çayımı içiyorum
Öğlen simit alacağım
Akşama yemek yaparım yeter.
Sağol canimAfiyet olsun![]()
Ben gidip 5 numara dikin diyecekmisim gelip bakmislar benim dememe neden gerek var anlamadım orasını daSınıf annesi hala varmi sizde
Hava soğuk zaten acelesi yoktur o kadar zaten![]()
Var maalesef o ve kankalari devam ediyoşikayet etcem canımı sikarlarsa
![]()
Kendi diyemiyo demekkiBen gidip 5 numara dikin diyecekmisim gelip bakmislar benim dememe neden gerek var anlamadım orasını da![]()
23 Nisana daha çok var yaDemek ki neyse acelesi yok giderim bi ara![]()
Telefonda desen olmuyor mu acabaBen gidip 5 numara dikin diyecekmisim gelip bakmislar benim dememe neden gerek var anlamadım orasını da![]()
Aa olur tabi neden olmasın alayım numaralarınıTelefonda desen olmuyor mu acaba![]()
Numaralarını alırım bugün23 Nisana daha çok var ya![]()