Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yeni kitabıma başladım 50. SayfadayimKitap okudum 30 sayfa kadar sanırım.
Sonra yine devam edeceğim gün boyu![]()
2. Sefiller vakası is loadingBende yeni kitabıma başladım 50. SayfadayimMonte Cristo Kontu var listemde ama 1550 sayfa ve iki cilt bu kitabımı bitirince başlarım ona çocuklar için olanı da var onu mu okusam acaba
![]()
Başlamadan havlu attın gibiBende yeni kitabıma başladım 50. SayfadayimMonte Cristo Kontu var listemde ama 1550 sayfa ve iki cilt bu kitabımı bitirince başlarım ona çocuklar için olanı da var onu mu okusam acaba
![]()
Bütün yıl okurum artık2. Sefiller vakası is loading![]()
Aynı durumdayım, dün gece başladı inşallah ilerlemez geçmiş olsunBoğazım iyi değil kahve yapacagim
Kitap okudum uykum geldi ara veriyim biraz.
Kız sefiller de çok güzel şiddetle öneriyorum ama sindire sindire okunmalı yoksa sorun kitapta ya da bende değil benceBütün yıl okurum artıkama yorumlarinda herkes çok beğenmiş mutlaka okunmalı diyolar konusuda güzel okurum okurum
![]()
Listem de o da var zatenKız sefiller de çok güzel şiddetle öneriyorum ama sindire sindire okunmalı yoksa sorun kitapta ya da bende değil bence![]()
Suç ve ceza geldi aklıma bir yılda anca okumuştumBütün yıl okurum artıkama yorumlarinda herkes çok beğenmiş mutlaka okunmalı diyolar konusuda güzel okurum okurum
![]()
Sanada geçmiş olsun.Aynı durumdayım, dün gece başladı inşallah ilerlemez geçmiş olsun![]()
Yada filmi varsa izlesen yeter500 sayfalık özet işimi görür bence konuyu anlasam yeter detaylara gerek yok![]()
Aynen acele etmeden okurum suç ve ceza da listemde önümüzde ki 3 yılın kitapları hazırSuç ve ceza geldi aklıma bir yılda anca okumuştum
Aslında başlayınca bitirmek istiyorsun da bu tarz kitaplar sakin sakin okunmalı.
Evet o benim de çok karşıma çıkıyor bir de martin edenBütün yıl okurum artıkama yorumlarinda herkes çok beğenmiş mutlaka okunmalı diyolar konusuda güzel okurum okurum
![]()
MaşallahAynen acele etmeden okurum suç ve ceza da listemde önümüzde ki 3 yılın kitapları hazır![]()
Varmış galiba ama detaylar çok önemli ve bilgilendirici ondan uzun versiyonu okunmalıListem de o da var zatenonun yok mu tek kitaplık özeti felan
![]()
Napalim okuycam mecburVarmış galiba ama detaylar çok önemli ve bilgilendirici ondan uzun versiyonu okunmalı![]()