• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okudum 30 sayfa kadar sanırım.
Sonra yine devam edeceğim gün boyu 👍

Kitap okudum 30 sayfa kadar sanırım.
Sonra yine devam edeceğim gün boyu 👍
Bende yeni kitabıma başladım 50. Sayfadayim 🥰 Monte Cristo Kontu var listemde ama 1550 sayfa ve iki cilt bu kitabımı bitirince başlarım ona çocuklar için olanı da var onu mu okusam acaba 😁

Bende yeni kitabıma başladım 50. Sayfadayim 🥰 Monte Cristo Kontu var listemde ama 1550 sayfa ve iki cilt bu kitabımı bitirince başlarım ona çocuklar için olanı da var onu mu okusam acaba 😁
2. Sefiller vakası is loading 😆

Başlamadan havlu attın gibi 😅

Boğazım iyi değil kahve yapacagim
Kitap okudum uykum geldi ara veriyim biraz.

Bütün yıl okurum artık 😁😁 ama yorumlarinda herkes çok beğenmiş mutlaka okunmalı diyolar konusuda güzel okurum okurum 😁
Kız sefiller de çok güzel şiddetle öneriyorum ama sindire sindire okunmalı yoksa sorun kitapta ya da bende değil bence 😆

Kız sefiller de çok güzel şiddetle öneriyorum ama sindire sindire okunmalı yoksa sorun kitapta ya da bende değil bence 😆
Listem de o da var zaten 😄 onun yok mu tek kitaplık özeti felan 😁

Bütün yıl okurum artık 😁😁 ama yorumlarinda herkes çok beğenmiş mutlaka okunmalı diyolar konusuda güzel okurum okurum 😁
Suç ve ceza geldi aklıma bir yılda anca okumuştum 🤣
Aslında başlayınca bitirmek istiyorsun da bu tarz kitaplar sakin sakin okunmalı.

Suç ve ceza geldi aklıma bir yılda anca okumuştum 🤣
Aslında başlayınca bitirmek istiyorsun da bu tarz kitaplar sakin sakin okunmalı.
Aynen acele etmeden okurum suç ve ceza da listemde önümüzde ki 3 yılın kitapları hazır 😄

Evet o benim de çok karşıma çıkıyor bir de martin eden
Bu ikisini okumak istiyorum bu yıl içinde

Eylülü okuldan aldım kırtasiyeye gittik eksikleri aldık
Markete ekmek almaya gittik bin TL harcadık rahatladık eve geldik.

Back
X