Dün kitap okudum 1015. Sayfadayim
Alışveriş yaptı eşim dağınık halde buzdolabına koyduk iyice karıştı dolap bugün düzenlemeye çalışacağım.

Kızlar Barış Muslu kitapları okudunuz mu? NeuroFormata inanıyor musunuz? Ben tavsiye üzerine okumaya başladım. Kitapta bu teknikle iyileşen insanlardan bahsediliyor. Hiç de inanmam bu tarz şeylere ama internette de işe yaradığına dair çokça yazılar yazılmış. Sizin düşüncenizi merak ettim.
Ben 'O An' kitabını okudum. İlk inanmıyordum fakat canlı yayınlarını izleyince sorguluyor insan ister istemez. Fakat tam olarak anlamadım tekniği. Değersizlik üzerinde çalıştım sanki o konuda iyi geldi. Fakat travmalar üzerinde çalışma nasıl oluyor onu tam anlayamadım.

Selamlar
Hafta sonu baya dağıldık. 🤦‍♀️
Eylül okula gidemedi biraz hasta oldu
Ev perişan
Motivasyon sıfır...
Dün akşam baya kötü oldum yeni yeni toparlıyorum
Arkadaşlarla buluştuk uzun zamandır gorusmuyorduk.
Eşim yine alışveriş yaptı rolleri değiştirdik galiba 😅

Selamlar
Hafta sonu baya dağıldık. 🤦‍♀️
Eylül okula gidemedi biraz hasta oldu
Ev perişan
Motivasyon sıfır...
Dün akşam baya kötü oldum yeni yeni toparlıyorum
Arkadaşlarla buluştuk uzun zamandır gorusmuyorduk.
Eşim yine alışveriş yaptı rolleri değiştirdik galiba 😅
Geçmiş olsun
Şu sıralar herkes hasta😔

Alışveriş bizde de hep aynı olur ben ne zaman az alışveriş yapmaya karar versem eşim gereksiz şeyler alır😂

Geçmiş olsun
Şu sıralar herkes hasta😔

Alışveriş bizde de hep aynı olur ben ne zaman az alışveriş yapmaya karar versem eşim gereksiz şeyler alır😂
Sağol canim
Eşimin mevsimlik kıyafeti azdı geçen almıştık sonra işte arkadaşlarla baya oturduk sohbet ettik yakınlarda outlet marka ürünlerin olduğu yer vardı oraya bakıp döneriz dedik. Aman Allahim öyle bir istekle alışveriş yaparken buldum ilk defa çok mutluydu. Arkadaşı alıp buluyor deniyor eşime sende al diyor. Birde birbirlerini ikna etme sekilleri falan cok iyiydi.Baya bir parça aldılar. 😅
Biz öyle onları izledik keyifliydi 😄

Slm kızlar Haftasonu yoğun geçti.
Pazar piknik yapacağımız yere gittik ama öyle bir esinti vardı ki buz gibiydi. Sonra gidip bizim evin bahçesinde yaptık pikniği. Çok keyifli oldu çocuklar çok eğlendi, müzik mangal semaver her şey vardı bi bayram havası gibi Ramazan öncesi güzel oldu. Bugün salonu süpürdüm. Koltukları süpürdüm. Bolca çamaşır yıkadım. Kızımın banyosunu yaptırdım. Biraz uyudum gündüz iyi geldi. Çabuk yoruluyorum motivasyon eksikliği mi, vitamin eksikliği mi yoksa yaşlılık mı bilemiyorum 😆

Pazar piknik yapacağımız yere gittik ama öyle bir esinti vardı ki buz gibiydi. Sonra gidip bizim evin bahçesinde yaptık pikniği. Çok keyifli oldu çocuklar çok eğlendi, müzik mangal semaver her şey vardı bi bayram havası gibi Ramazan öncesi güzel oldu. Bugün salonu süpürdüm. Koltukları süpürdüm. Bolca çamaşır yıkadım. Kızımın banyosunu yaptırdım. Biraz uyudum gündüz iyi geldi. Çabuk yoruluyorum motivasyon eksikliği mi, vitamin eksikliği mi yoksa yaşlılık mı bilemiyorum 😆
Eline sağlık yorucu geçmiştir.
Yaşlandık galiba 😄

Birkaç gündür ertelediğim isler vardı
Nevresimleri değiştirdim
Eylül masasının etrafını boya yapmıştı kaç kat sildim bilmiyorum çöpleri toparlayıp attım
Diğer odalar çok dağınık değildi topladim süpürdüm sildim.
Bakım yaptım enzim peeling falan kendime geldim
Eylülde erken uyumustu banyosunu bugün yaptı.

Yarın kendime kitap seçeceğim.
Birde film izleyeceğim.
İki gündür ben de oscar adayı filmleri izliyorum
İlk Dolunay katillerini izledim çok çok beğendim
Bugün de Poor things izledim onu da çok beğendim ama +18 çok sahne vardı
Çocuk evdeyken izlenecek bir film değil

İkisi de tavsiye ederim🙈

Ne güzel olmuş afiyet olsun
Yaşlılık galiba 30 dan sonra bişeyler oluyor bu vücutlara😂😂

İki gündür ben de oscar adayı filmleri izliyorum
İlk Dolunay katillerini izledim çok çok beğendim
Bugün de Poor things izledim onu da çok beğendim ama +18 çok sahne vardı
Çocuk evdeyken izlenecek bir film değil

İkisi de tavsiye ederim🙈
İzleyeceğim teşekkürler Poor things sinema da izlemek istemiştim aslında kısmet olmadı

Günaydın
Bugün yorucu bir sabah oldu neyse oturdum artık dinleniyorum 😄
Eylül okula gitti normalde evde kalsa iyi olurdu etkinlik varmış.

Dün tatil yerimizin rezervasyonunu yaptırdık.

Back
X