Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürlerİkinize de geçmiş olsun
Ben 'O An' kitabını okudum. İlk inanmıyordum fakat canlı yayınlarını izleyince sorguluyor insan ister istemez. Fakat tam olarak anlamadım tekniği. Değersizlik üzerinde çalıştım sanki o konuda iyi geldi. Fakat travmalar üzerinde çalışma nasıl oluyor onu tam anlayamadım.Kızlar Barış Muslu kitapları okudunuz mu? NeuroFormata inanıyor musunuz? Ben tavsiye üzerine okumaya başladım. Kitapta bu teknikle iyileşen insanlardan bahsediliyor. Hiç de inanmam bu tarz şeylere ama internette de işe yaradığına dair çokça yazılar yazılmış. Sizin düşüncenizi merak ettim.
Geçmiş olsunSelamlar
Hafta sonu baya dağıldık.
Eylül okula gidemedi biraz hasta oldu
Ev perişan
Motivasyon sıfır...
Dün akşam baya kötü oldum yeni yeni toparlıyorum
Arkadaşlarla buluştuk uzun zamandır gorusmuyorduk.
Eşim yine alışveriş yaptı rolleri değiştirdik galiba![]()
Sonu üzücüydü dimiAnna Karenina kitabını bitirdim.
Evet sonu böyle bitmesi çok üzücü olduSonu üzücüydü dimi
Anna nın adım adım o yola gitmesi
Ben çok beğenmiştim sizce nasıldı?
Sağol canimGeçmiş olsun
Şu sıralar herkes hasta
Alışveriş bizde de hep aynı olur ben ne zaman az alışveriş yapmaya karar versem eşim gereksiz şeyler alır![]()
Eline sağlık yorucu geçmiştir.Slm kızlar Haftasonu yoğun geçti.
Pazar piknik yapacağımız yere gittik ama öyle bir esinti vardı ki buz gibiydi. Sonra gidip bizim evin bahçesinde yaptık pikniği. Çok keyifli oldu çocuklar çok eğlendi, müzik mangal semaver her şey vardı bi bayram havası gibi Ramazan öncesi güzel oldu. Bugün salonu süpürdüm. Koltukları süpürdüm. Bolca çamaşır yıkadım. Kızımın banyosunu yaptırdım. Biraz uyudum gündüz iyi geldi. Çabuk yoruluyorum motivasyon eksikliği mi, vitamin eksikliği mi yoksa yaşlılık mı bilemiyorum![]()
İki gündür ben de oscar adayı filmleri izliyorumYarın kendime kitap seçeceğim.
Birde film izleyeceğim.
Ne güzel olmuş afiyet olsunSlm kızlar Haftasonu yoğun geçti.
Pazar piknik yapacağımız yere gittik ama öyle bir esinti vardı ki buz gibiydi. Sonra gidip bizim evin bahçesinde yaptık pikniği. Çok keyifli oldu çocuklar çok eğlendi, müzik mangal semaver her şey vardı bi bayram havası gibi Ramazan öncesi güzel oldu. Bugün salonu süpürdüm. Koltukları süpürdüm. Bolca çamaşır yıkadım. Kızımın banyosunu yaptırdım. Biraz uyudum gündüz iyi geldi. Çabuk yoruluyorum motivasyon eksikliği mi, vitamin eksikliği mi yoksa yaşlılık mı bilemiyorum![]()
İzleyeceğim teşekkürler Poor things sinema da izlemek istemiştim aslında kısmet olmadıİki gündür ben de oscar adayı filmleri izliyorum
İlk Dolunay katillerini izledim çok çok beğendim
Bugün de Poor things izledim onu da çok beğendim ama +18 çok sahne vardı
Çocuk evdeyken izlenecek bir film değil
İkisi de tavsiye ederim![]()