Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu film başka yerden izleniyor muBen de iptal ettirdim netflix üyeliğimi
Bilgisayardan açıp tv ye bağlıyorum
Ya da ıpadten açıp tv ye yansıtıyorum![]()
Çok eski de değildir ama dimiBu film başka yerden izleniyor mu
Bizim tv o kadar akıllı değil akşamları bazen açıyoruz işte alıştım telefondan bilgisayardan izlemeye![]()
Evet eskiden küçük kasa bilgisayar vardı emekliye ayrılınca sonra ugrasmadikÇok eski de değildir ama dimi
Hdmı girişi varsa eğer bir bağlantı kablosu ile bu işi çok rahat çözersiniz
Bilgisayarı o kablo ile tv ye bağlarsınız
Ya da tv internete bağlanıyorsa aynı ağ üzerinden bağlanıp telefonu tv ye yansıtabilirsiniz
Doğru öyle problemler oluyorEvet eskiden küçük kasa bilgisayar vardı emekliye ayrılınca sonra ugrasmadik
O konu da şey oluyor mesela filmi durdurmak istiyoruz sen durdur yok sen durdur aman sesi aç kapat git gel yapma işi çok oluyor
Teknolojiden geri kalmışız
Bu şekilde küçük telefondan açıyoruz koyuyoruz sehpaya mis gibigeçen yıl diz üstü aldık ondan açıyoruz.
Yinede eşime sorayım yapabilirse oradan da izleriz.![]()
Mi stick veya mi box veya Chrome cast vb al mia. Kumandadan aç kapa durdur geri ileri yaparsınEvet eskiden küçük kasa bilgisayar vardı emekliye ayrılınca sonra ugrasmadik
O konu da şey oluyor mesela filmi durdurmak istiyoruz sen durdur yok sen durdur aman sesi aç kapat git gel yapma işi çok oluyor
Teknolojiden geri kalmışız
Bu şekilde küçük telefondan açıyoruz koyuyoruz sehpaya mis gibigeçen yıl diz üstü aldık ondan açıyoruz.
Yinede eşime sorayım yapabilirse oradan da izleriz.![]()
Az önce baktım baya mantikliymis.Mi stick veya mi box veya Chrome cast vb al mia. Kumandadan aç kapa durdur geri ileri yaparsın![]()
Kumanda dan klavye çıkıyor canımAz önce baktım baya mantikliymis.
Ne izleyeceğimizi nasıl yazacağız klavye de gerekiyor sanırım
Sen nasılsın uzun zamandır yoktun![]()
Tv nin arkasına baktım neymiş bu hdmı girişi diyeKumanda dan klavye çıkıyor canım
Onun ekranın da klavye de var
Yine hdmı kablosu gerekiyor onu bağlamak için
Çok kullanışlı ama yine onu kullanmak için netflix üyeliği amazon prime üyeliği fılan gerekiyor
Yoksa sadece YouTube izleyebılırsınız
Elinize sağlıkSlm kızlar bugün çocukların kıyafetlerini düzenledim gömme dolap çok dağılmıştı baya toparlayıp düzenledim bir ferahladı
Üst katı süpürdüm annem sildi
Bol bol çamaşır işi yapıldı
Nevresimleri değiştirdim
Tv akıllı sayılır o zamanTv nin arkasına baktım neymiş bu hdmı girişi diye
3 tane varmış![]()
Buyuk ihtimal kabloyu atmış olabilirimTv akıllı sayılır o zaman
Bir mi bir hdmı kablosu belki de mi nin içinden çıkıyordur( benım eşimin işinden dolayı her kablo var o yüzden emin olamıyorum bu kablo konusunda )işinizi görecektir
Ben netflix üyeliği açtıracağım dediğiniz için mi yi önermemiştim netflix üyeliği olunca bilgisayardan bağlamaya gerek kalmıyor
Mi bütün herseyi çözüyor sadece üyelik almak gerekiyor
Netflix
Amazon prime gibi gibi
Kumandada mikrofon var sesle de yazılıyor ya da ekranda klavyeden de seçiliyor. Ya da telefondan direk yansıtabiliyorsun. Seçenek çok.Az önce baktım baya mantikliymis.
Ne izleyeceğimizi nasıl yazacağız klavye de gerekiyor sanırım
Sen nasılsın uzun zamandır yoktun![]()
Chrome uygulaması olduğu için Google dan istediğin film sitesinden film açabiliyorsunuz. Onun dışında tabi üyelik gerektiren siteler için üyelik lazım. HDMI girişi tüplü değilse TV hepsinde var artıkKumanda dan klavye çıkıyor canım
Onun ekranın da klavye de var
Yine hdmı kablosu gerekiyor onu bağlamak için
Çok kullanışlı ama yine onu kullanmak için netflix üyeliği amazon prime üyeliği fılan gerekiyor
Yoksa sadece YouTube izleyebılırsınız
Kabloyu mi box için istiyorsan içinden çıkıyor.Buyuk ihtimal kabloyu atmış olabilirim
Üyelik alınca bir bakıyım alırız tv ye geçiş yaparız
Youtube üyeliğim var reklamsız iyi oluyor.
Tv nin kendi kablolarını demiştik baya kablo vardı ama attım sanırımKabloyu mi box için istiyorsan içinden çıkıyor.