Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SlmlarKızlar nasılsınız neler yapıyosunuz![]()
Kolay gelsiiinSlmlar
Valla aynı çamaşır bulaşık çocuklar
Sefiller son 100 sayfa
Ruh hali gelgitli
Beslenme dengesiz
Okulda sınav zamanı yoğun
Hayatımın kısa özeti şimdilik bu kadar
Senden ne haber ?
Geçmiş olsunKolay gelsiiin
Bende yine hasta ve halsizim
Kitabım bitti yeni kitaba başladım. Camiye gidip geliyorum oğlumu okula bırakınca. Ordan gelince yemek bulaşık sonra uyuyakaliyorum![]()
Dikiş dikmeyi biliyor musunSelamlar
Eylülün salı günü tiyatrosu var ona kostüm yaptım.
O yüzden normalin dışında günlerim yoğun geçti.
Sağol canımGeçmiş olsun![]()
Hep aynı döngü işte kolay gelsin sana da![]()
BilmiyorumDikiş dikmeyi biliyor musun![]()
Sağol canım sizede geçmiş olsun . Bende oğluma kıyafet alışverişi yaptım. Drama kursuna gidiyo ya çok terliyolarmis tişört giysin dedi hocasi çıkardım tişörtleri bı taneside mi olmaz olmadıGeçmiş olsun kızlar
Havalar soğudu birden burda
Planım bugün annemle ve kızımla alışverişe çıkmaktı.
Kızım biraz hasta gibi haftaya erteledik
Yemek davetleri de olacak yoğun geçecek
Olsun tatlı telaşları severim![]()
Oy maşallahSağol canım sizede geçmiş olsun . Bende oğluma kıyafet alışverişi yaptım. Drama kursuna gidiyo ya çok terliyolarmis tişört giysin dedi hocasi çıkardım tişörtleri bı taneside mi olmaz olmadıbaya bi alışveriş yaptik bütün kıyafetleri ayırdım kot pantolonlari da olmuyo onları da ayırdım 6 ayda bir dolap yeniliyoruz
![]()
Olan Ayşe ye oldu zaten ilgisiz büyüdü.Yaprak dökümünü bitirdim her finalde ağlıyorum yaa çok kötü oldumşimdi napiyolardir acaba Ayşe büyümüştür
![]()
Alya’ya göre Ayşe sağlıklı bir birey olmuşturOlan Ayşe ye oldu zaten ilgisiz büyüdü.
Geçen de kırmızı oda Alya'yi izledim çok etkilendim
Teşekkür ederimMuhteşem![]()
Evet annesi normal degildi babası da eve yardımcı tutmamış en azından çocuğa yemek yapacak bakacak birini bulurdu eşi vefat ettikten sonra.Alya’ya göre Ayşe sağlıklı bir birey olmuştur![]()
Hiç izlemedim kırmızı odayıEvet annesi normal degildi babası da eve yardımcı tutmamış en azından çocuğa yemek yapacak bakacak birini bulurdu eşi vefat ettikten sonra.