Bugün okulda kısır yaptık 20 kişilik falan 😅
Sonra eve geldim hava güzeldi annem ve kızımla çarşıya çıktık. Oğlum yılbaşı çekilişi yapmıştı. Onun için hediye aldım. Alınması gereken bir kaç bir şey daha vardı onları hallettim. Yoruldum biraz neyseki yarın boş gün 🥳
Ohh afiyet olsun 😋
Geçen sene, kısır, sarma, kahvaltı günü düzenliyorduk sürekli ama baktık ki erkek öğretmenler tabağını bırakıp gidiyor biz saatlerce bulaşık yıkayıp ortalığı topluyoruz pes ettik 😅 bu sene 3 kadın öğretmeniz hiç uğraşamayız 🙈

Ohh afiyet olsun 😋
Geçen sene, kısır, sarma, kahvaltı günü düzenliyorduk sürekli ama baktık ki erkek öğretmenler tabağını bırakıp gidiyor biz saatlerce bulaşık yıkayıp ortalığı topluyoruz pes ettik 😅 bu sene 3 kadın öğretmeniz hiç uğraşamayız 🙈
onlar da bekliyordur şimdi gün mün yapiyolardi noldu acaba diyolardir 😁😁

Ohh afiyet olsun 😋
Her okulda var böylesi demek ki 😂 bence de canım herkes kendi tabağını yıkasın

Kitap Okuma
Geçen yıl kitap okuma serisi yaptık bu hedefime yine devam edeceğim
Toplamda 12 kitap okudum

En sevdiğim roman O yıldızın altında Jojo moyes kitabı oldu.

Kalan 3 Kitabımı okuyup sonra yeni kitaplar sipariş vereceğim.

Kitap Okuma
Geçen yıl kitap okuma serisi yaptık bu hedefime yine devam edeceğim
Toplamda 12 kitap okudum

En sevdiğim roman O yıldızın altında Jojo moyes kitabı oldu.

Kalan 3 Kitabımı okuyup sonra yeni kitaplar sipariş vereceğim.
Ben yeni kitaplarimi aldim bile 😁😁

ben ancak vakti spor yapmaya ayırabiliyorum, george orwell'ın serisini almıştım, hayvan çiftliğine başladım inanılmaz keyifli gidiyordu ama çocuklar elimde görünce bize kitap oku diye bıraktırıyorlar zaten.

hepsi okumaya geçsin, okuma saati yaparız artık.

Hamlet
Vahşetin çağrısı
Ateş yakmak
Kristin Hannah Dört rüzgar bunu çok merak ediyorum
Buzullar arasında bir kış
Bunları aldım ama çok inceler JoJo moyesin kitaplarını çok seviyorum bende onun kitaplarından da alırım bide geçen sene listem için alıp hala okumadiklarim var onları da okurum kütüphaneden de okurum 😁 yeter herhalde 😂

ben ancak vakti spor yapmaya ayırabiliyorum, george orwell'ın serisini almıştım, hayvan çiftliğine başladım inanılmaz keyifli gidiyordu ama çocuklar elimde görünce bize kitap oku diye bıraktırıyorlar zaten.

Kitapların çoğu onlar için uygun olmuyo ben Hamlet aldım oğlum ille okuyayım diye tutturdu sakladım kitabı 😢
Gazap üzümlerinden yeni küfürler öğrendim mesela 😂😂
Hepsini okumak istiyo kitapları gizli gizli okuyorum 😁

Hayvan çiftliğini yeni okudum bitirdim çok sevdim bende

Back
X