Kurabiyeyi yaptım ama emin olamadim nasıl olacak bakalım aldığı kadar unu aldığı kadar yapmisimdir inşallah bakalım 😅

Sporumu da yaptım . Yoruldum beeeaaaaaa 😁😁 akşam 10 da uyumayayim da ne yapayım yani sabahtan bu saate kadar yeni oturdum birazdan kalkıp yemeği yaparım 🥺

Crocsun sadece terlikleri mi var. Sketcherstan beğendim bi model ama ay sonu alabilirim belki ya da gelecek ay 🤔😅
Galiba aynı tarz üretim yapıyorlar
Bir marka daha vardı da adını unuttum onuda beğenen çok
Alınca uzun süre giyersin fiyatını çok şey yapma 😅

Daha ne olsun dinlen tabi 😊
Kurabiye çok güzel oldu 😍
Dinlenemedim ki kalktım yemeğe başladım 😬
Asansör bozuk ya kargolar geldi bı sürü içimdeki insan sevgisi yüzünden girişe bırakın dedim in çık in çık dün ki şekerlerden eser kalmamıştır diye düşünüyorum 😅😅

Kurabiye çok güzel oldu 😍
Dinlenemedim ki kalktım yemeğe başladım 😬
Asansör bozuk ya kargolar geldi bı sürü içimdeki insan sevgisi yüzünden girişe bırakın dedim in çık in çık dün ki şekerlerden eser kalmamıştır diye düşünüyorum 😅😅
Afiyet olsun 😊 neler aldın yine 😅

Ablam geç geldi gitti acele yemek yaptım yetiştirdim sofrayı birlikte topladik çay içiyorum sonunda dinleniyorum şükürler olsun 🙏

Sandalette şık olsun derseniz de Guess güzeldir
Sandaletle aram yok hiç ama takip ediyorum 😂
Benimde topuklu ayakkabıya ihtiyacım var.

Kesin ayağına uymamistir ondan vermiş olabilir 😅
Yada cakmada olabilir fiyatlarına baktım da orjinalliginden şüphe ettim bak 😅😅

Buna çok benziyo ortada yazısı olanı

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-18-21-35-11-883_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2025-02-18-21-35-11-883_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 43
Back
X