Sabah kalktım oğlanlara gözleme yaptım. Küçük oğluşu yürüyerek okula bıraktım. Hava buzzz 🥶 neyseki kartıyla oğlum çok mutluydu 😂
Sabah kahvemi içtim annemle
Yaa yerim onun kartını yaa 🤭🤭
Afiyet olsun ben daha hiç bişey yapmadım heros hanıma mama verdim sadece şimdi ortalığı toparlarim kendimi toparlarim 😁

Günaydınlar, bende dün 2 makine çamaşır yıkadım birini astım birini asacak gücü bulamamıştım kendimde, sabah kuruyanı kaldırıp onu astım hemen, Allahtan koku vs olmamış. hafta sonu kızımın doğum gününü kutlayacağız, normalden bi tık kalabalık olacak gibi, 12 yetişkin 5 çocukla kutlama yapacağız, yemeklerin bi kısmı eşimden bakalım alnımızın akıyla hallederiz inşallah.

Günaydınlar, bende dün 2 makine çamaşır yıkadım birini astım birini asacak gücü bulamamıştım kendimde, sabah kuruyanı kaldırıp onu astım hemen, Allahtan koku vs olmamış. hafta sonu kızımın doğum gününü kutlayacağız, normalden bi tık kalabalık olacak gibi, 12 yetişkin 5 çocukla kutlama yapacağız, yemeklerin bi kısmı eşimden bakalım alnımızın akıyla hallederiz inşallah.
Bence halledersiniz
Zaten sevdiği insanlar olunca kişinin etrafında sanki her şey çoğalıyor tatlanıyor ❤️

Nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun

Halledersiniiiz çok keyifli geçer nice mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah 😍

Mutlu pazarlar kızlar, doğum gününü atlattık çok şükür, kendimi kuaföre attım 😂

Doğum günümüzden küçük bi kare size, rabbim hepimizin evlatlarını iyilerle karşılaştırsın ♥️

IMG_3525.webp

Dün Ocak ayında aldıklarıma baktım alırken kazanmışım ve aldiklarimdan memnunum.
Fiyatları tahmin ettiğim gibi yükselmiş
Bazı urunleri arkadaşım getirmişti yarı fiyatına almış gibi oldum.
Artık öyle yüksek fiyatlı alacağım acil birsey olmadığı için tekrar gelir gider yol haritamı kafamda planladim ajandama yazacağım.

Back
X