- 23 Ekim 2018
- 15.984
- 36.821
- 598
Mutlu yaşları olsunMutlu pazarlar kızlar, doğum gününü atlattık çok şükür, kendimi kuaföre attım
Doğum günümüzden küçük bi kare size, rabbim hepimizin evlatlarını iyilerle karşılaştırsın
Eki Görüntüle 3548776

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu yaşları olsunMutlu pazarlar kızlar, doğum gününü atlattık çok şükür, kendimi kuaföre attım
Doğum günümüzden küçük bi kare size, rabbim hepimizin evlatlarını iyilerle karşılaştırsın
Eki Görüntüle 3548776
pazar günü kombinlerinize bayıldımm, bana böyle şeylerle gelen arkadaşlarım olmalıSizde ne var ne yok ?![]()
40 yaş sonrası kombini diyor arkadaşlar daha 40 değilizpazar günü kombinlerinize bayıldımm, bana böyle şeylerle gelen arkadaşlarım olmalı![]()
Çok tatlı olmuşsunuz40 yaş sonrası kombini diyor arkadaşlar daha 40 değiliz![]()
Teşekkür ederimÇok tatlı olmuşsunuz![]()
Hepiniz nerden buldunuz o kadar leoparıTeşekkür ederim![]()
Keşke aramızda olsaydınHepiniz nerden buldunuz o kadar leoparı
Geçen bana bir arkadaşım leoparlı hiç bir şeyim yok dedi ben de ona benim ceketim var diye fotoğraf attım. Aranızda olsam ceketimi giyer gelirdim![]()
Zebramsı bir şeyler de gördüm sankiKeşke aramızda olsaydın
Çoğu yeni aldı sırf gün içinama ben leopar değildim kaplandım fark ettiniz mi
![]()
Zebramsı bir şeyler de gördüm sanki![]()
Ben niye görmedim40 yaş sonrası kombini diyor arkadaşlar daha 40 değiliz![]()
Geçmiş olsunCaaanıım giremedim bugün fazla eşim rahatsızdı evdeydi evin temizlik günüydü yeni bitirdim işleri![]()