Ben de 🤣 eninde sonunda alınacak ama bakalım ne zaman 😂
bu hafta sonuna kadar gitmem markete artık . Her girdiğimde saçma sapan şeyler alıp cikiyorum 😅
Haftaya yerim bu hafta hiç tatlı yemedim en son ki seker eritme şeysi baya yetmiş bana hiç tatlı istemiyo canım🤣

bu hafta sonuna kadar gitmem markete artık . Her girdiğimde saçma sapan şeyler alıp cikiyorum 😅
Haftaya yerim bu hafta hiç tatlı yemedim en son ki seker eritme şeysi baya yetmiş bana hiç tatlı istemiyo canım🤣
İşe yarıyorsa ben de yapıp yiyim ondan 😂

Selam 👋🏻
eve geldim akşam yemeği, ortalığı topladım
Çamaşır yıkadım, kuruyor katlanacak
Kitaplıktan 14 kitap okuldaki odama götürmek üzere ayırdım
Küçük bir poşet atılacak terlik, eski telefon kılıfı, kağıt vb. çıktı

Slm kızlar, çocuklar hasta dün akşama kadar bir şeyleri yoktu akşam önce kızım kusmaya başladı gece de devam etti. Sonra da büyük oğlum gece kalkıp kustu sabah okula gitti ama az önce öğretmen aradı sınıfta da kusmuş 🤦‍♀️ eşim eve bıraktı. Ben okuldayım çok uykum var ama annemi aradım kızımın ateşi çıkmış 😭😭😭

Slm kızlar, çocuklar hasta dün akşama kadar bir şeyleri yoktu akşam önce kızım kusmaya başladı gece de devam etti. Sonra da büyük oğlum gece kalkıp kustu sabah okula gitti ama az önce öğretmen aradı sınıfta da kusmuş 🤦‍♀️ eşim eve bıraktı. Ben okuldayım çok uykum var ama annemi aradım kızımın ateşi çıkmış 😭😭😭
Çok geçmiş olsun yaaa😔
Hepsine bulaşmış desene

Selam kızlar Dün çok yorulmuşum
Ev toplu temiz neyseki fazla iş yapmama gerek kalmadı. Yatakları toplayıp süpürdüm.
dün tatlı yapmıştım yarına kadar birsey olurmu acaba yarısı kaldı.
Sütlü tatlıysa biraz sulanır gibi serbetliyse hiç bişey olmaz 😋

Yaa çok geçmiş olsun canım üşüttüler mi acaba 😓 soğuk bişey mi yediler salgın hastalıkta olabilir 😓

Back
X