• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tadı güzeldi ama arada kaldım baklava aldık 😊
Kibris tatlısı yapmıştım.
Afiyet olsun 🥰
Ben bugün de tatlı yemezsem 10. Günüm olacak 😅 tatliyla aram yok ya hiç diyomuşum artık hiç canım istemedi çok şaşırıyorum kendime 😁

Anneme ayırdığım eşyaları verdim birkaç poşet iyi oldu. Bir eteğim vardı annem terzisine götürüp yaptıracak onuda verdim.
Böyle ufak tefek isler aradan çıkınca ferahladım.

Yoğunluğu atlattım güzel geçti
Cuma annemler geldi
Cumartesi kv gittik
Pazar arkadaşlarla gezdik
Dolu dolu 3 gün geçti 😊
Ben çok yoruluyorum ya yat kalk davulcu 3 saat önceden geliyo sağolsun 😬 tekrar uyuyorum tekrar kalkıyorum. İftardan sonra sporumu yapıyorum 🥰

Dün baya dolap temizliği yaptım buz dolabinin raflarini yıkadım mutfak dolaplarının içini düzenledim. Haftaya camları silerim.

Ev berbat durumda malesef.😅
2 parça kendime alışveriş yaptım.
Esime kızıma alışveriş yaptım eksiklerini aldım. limitim doldu. ühü 🥲
Daha hesaplayamadim, hesaplarım müsait olunca eksiye düşmemisimdir inşallah 😅

Ben çok yoruluyorum ya yat kalk davulcu 3 saat önceden geliyo sağolsun 😬 tekrar uyuyorum tekrar kalkıyorum. İftardan sonra sporumu yapıyorum 🥰

Dün baya dolap temizliği yaptım buz dolabinin raflarini yıkadım mutfak dolaplarının içini düzenledim. Haftaya camları silerim.
Ohh maşallah 😍 oruçlu halde temizlik yapıyorsun birde spor yapıyorsun yorucu olsada hedeflerine ulasiyorsun 😊

Günaydınlar 🌺
Haftasonu doğayla iç içe güzel geçti🥰

Eklentiler

• IMG_1340.webp
    IMG_1340.webp
    175,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1270.webp
    IMG_1270.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_1310.webp
    IMG_1310.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 27