Merhaba kızlar dolma cacık günün menüsü yapıldı çamaşır as katla birkaç küçülen ayrıldı dolaptan
Kızımı oyun grubuna götürdüm bugun psıkologa sordum ordaydı 3 yaşından sonra yavaş yavas senı dünleri dersi dınler dahıl olur dedı ama yanında anlatmasak daha ıyı dedı dün derste de yanında söyledı öğretmen ne farkettı dedım ah neyse es geçtim mükemmel anne degılım ama bütün gün elımden geleni yapıyorum
Oyun grubuna pesınden park sonra evın bahce kısmında durduk sonra ev işleri azıcık ordan azıcık burdan yapılması şart olanlar mıgren var neden böyle bu ara bılmıyorum regl de yok

günaydınlar ☀️
Nasılsınız kızlar uyuyorsunuz dimi
Ben de çok zor uyandım bugün
Oğlumun mun u vardı
Unicef çıkmış uzun uzun yazması gerekiyordu onunla oturdum

Sabahta takım elbise kravat giyindi gitti sanırsın okul müdürü 😂

Bu ergenlerin bol sivilceli az bıyıklı halleri nolacak yaw😬çocuk desen değil büyük desen değil

Onu durağa bıraktım kedicikleri besledim
Kitap okuyup uyuyacağım🙈

Günaydiiin 🥰
Bakımlarımi yaptım ortalığı toparladım kahvaltı hazırlıyorum. Kahvaltıdan sonra çocukları parka cikaricaz. Dönüşte evi süpürüp silerim . saçlarımı boyarim başka da işim yok gibi 😬 Dünden kalan yemeğim var yaşasııın 🥳

Günaydın kızlar,
Oğlumun takımı çocuk oyunları yarışmasında ilçe birincisi oldu, sabah final maçını izlemeye gittik küçük oğlumla. O kadar heyecan ve gurur vericiydi ki🥹🥲
👏

Hava aksam ıtıbarıyle soğumuş ☺️
Bütün gün yemek süpürge çamaşır as topla kızımla ılgılen derken aksam 7 babayla cıktık 8 buçuk döndük asırı esıyor soğumuş yemeği parkta yedi şimdi de yogurt yedı çişini yap diş fırçala kendi tabırıyle ayaklı tulum azıcık su kucakta uyudu ışık 💡 acıktı kalktı kapadı öyle olmaz dedı aynı ben yatıyor sanıyede uyumuş oluyor

Selam kızlar
Bugün eylülün öğretmeni yoktu annesi ameliyat olacakmış o yüzden biraz geç uyandım ama uykuyu atamadım öğlen sonuna kadar.
Sonra Köye gittik ablam ev yaptırdı hayırlı olsuna gidememistik oraya gittik yemek yedik annemlerde vardı.
Ablamın başı dönüyordu zorla hastaneye götürdüm serum taktılar geri bıraktık derken ancak eve gelebildik.

Back
X