Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de katılabilirim1 ay ara verip tekrar 75 gün yapacağım katılan olursa beraber yaparız.
Günaydın kolay gelsin evi geçen hafta yapmıştın galiba bu hafta fazla iş yokturGünaydin![]()
Bugün temizlik günüm hiç canım istemiyo ama yapmak zorundayım yinekahvaltıdan sonra biraz oğlumla oynayıp başlarım işlere
Haziranda ara veriyoruz Temmuz-Ağustos-Eylül de 75 gün yine devam edeceğizBen de katılabilirim![]()
Hızlıca biter inşallah dinlenYok canım günlük dağınıklık silme süpürme![]()
Evet sabah okula gitti bu hafta gitsinler artık zaten az kaldı.İnşallah canımsen ne yapiyosun Eylül'ün öğretmeni var mı . Sen de geçen hafta çok yoruldun bol bol dinlen
![]()
Kolay gelsin sana da canım Evet kitap okuma benim de öyle oldu bugünden sonra bende dikkat etmeye başlıyorumEvet sabah okula gitti bu hafta gitsinler artık zaten az kaldı.![]()
Nevresim değişecek ufak tefek isler var hafta sonu genel bir temizlik yaparım daha yeni kendime geldimKitap okumayı aksattim tekrar planlarimi gözden gecirmem gerekiyor
Yaa inşallahGünaydın kızlar, mia çok merak ettiğim bir yere gidiyorsunuz, umarım sizde mutlu ayrılırsınız![]()
19 mayısa bizde kaçıyoruz yine antalya, bize en yakın yer olarak, ama sonunda mikanın yanına gidecek gibi hissediyorum kendimi, inşallah olur deniz manzaralı bi evimiz![]()
Günaydın kızlar, mia çok merak ettiğim bir yere gidiyorsunuz, umarım sizde mutlu ayrılırsınız![]()
19 mayısa bizde kaçıyoruz yine antalya, bize en yakın yer olarak, ama sonunda mikanın yanına gidecek gibi hissediyorum kendimi, inşallah olur deniz manzaralı bi evimiz![]()
Öğlen okumaya başlayacağım.Kolay gelsin sana da canım Evet kitap okuma benim de öyle oldu bugünden sonra bende dikkat etmeye başlıyorum![]()
Kolay gelsiin ben henüz toparlamaya bile başlamadımGünaydın kızlar
Bugün benim de işim çok. Temizlik, yemek, ütü vs. Evi topladım, kızımı okula bırakıp geldim o kadar![]()