İnşallah canım 😘😘 sen ne yapiyosun Eylül'ün öğretmeni var mı . Sen de geçen hafta çok yoruldun bol bol dinlen 😍
Evet sabah okula gitti bu hafta gitsinler artık zaten az kaldı. 😅
Nevresim değişecek ufak tefek isler var hafta sonu genel bir temizlik yaparım daha yeni kendime geldim 😅 Kitap okumayı aksattim tekrar planlarimi gözden gecirmem gerekiyor

Günaydın kızlar, mia çok merak ettiğim bir yere gidiyorsunuz, umarım sizde mutlu ayrılırsınız :KK200:

19 mayısa bizde kaçıyoruz yine antalya, bize en yakın yer olarak, ama sonunda mikanın yanına gidecek gibi hissediyorum kendimi, inşallah olur deniz manzaralı bi evimiz :KK68:

Evet sabah okula gitti bu hafta gitsinler artık zaten az kaldı. 😅
Nevresim değişecek ufak tefek isler var hafta sonu genel bir temizlik yaparım daha yeni kendime geldim 😅 Kitap okumayı aksattim tekrar planlarimi gözden gecirmem gerekiyor
Kolay gelsin sana da canım Evet kitap okuma benim de öyle oldu bugünden sonra bende dikkat etmeye başlıyorum 😍

Günaydın kızlar, mia çok merak ettiğim bir yere gidiyorsunuz, umarım sizde mutlu ayrılırsınız :KK200:

19 mayısa bizde kaçıyoruz yine antalya, bize en yakın yer olarak, ama sonunda mikanın yanına gidecek gibi hissediyorum kendimi, inşallah olur deniz manzaralı bi evimiz :KK68:
Yaa inşallah 😍 bizim de oluur neden mümkün olmasın olabilir ❤️❤️

Ege tarafına hiç gitmedik otel secenegide az olunca keşke yazligimiz olsa dimi çok güzel yerler ❤️ oh sizin tarih yakınmış çok heyecanlı 😍

Back
X