Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu dönemde öyle oluyor yarında yaparsın boşverO kadar yorgun hissediyorum ki kendimi bahar yorgunluğu mu nedir anlayamadım![]()
Kolay gelsinBenim de tembellikle geçen bir günüm daha
Kahvaltı yaptım sonra kahve içtim
Eşim geldi
Kayınvalidem sarma vermişti
Düğün çorbası yaptım yanına hazır adama bulgur pilavı salata vardı
O tekneye gitti ben de masayı toplayacam öyle oturuyorum
Robot üst katta yatak odalarını süpürdü
Diğer yerler duruyor![]()
Eline sağlıkYapabildiğim kadar yaptım telefon görüşmesiyle hızlı oldu
Yarına kalmadı işim ufak tefek kaldı neyse ki![]()
Aaa nasıl kavurucu güneşmiş2 dk arabada bekledim güneş gelen bacağım kıpkırmızı olmuş donumdan nasıl etkiledin o kadar zalim
Güneş kremiyle yikanacagim nerdeyse
Okul bitse zorunlu kalmadıkça gündüz evden çıkmıyorum. Direk yakıyor da bu kez abarttıAaa nasıl kavurucu güneşmiş![]()
Evet bizde öğlen okula giderken aynı şeyi konuştuk oğlumla. Bence okul bu aylarda tatil olmalı 4 5 ay olsun tatilOkul bitse zorunlu kalmadıkça gündüz evden çıkmıyorum. Direk yakıyor da bu kez abarttı![]()
Geçmiş olsun canım benim de aynı regl dönemim yaklaştığı için baş ağrım var yorgunluk var. Bende kahvaltı hazırlıyorum oğlumla eşime oğlum kursa gidecek . O dönene kadar kitap okurum evi toparladiktan sonra fazla işim yok bugünGünaydın kızlar
Baş ağrısı ile uyandım
Oğluma kahvaltı hazırladım beslenme koymadım okulda yiyecek
Nohut pilav düşündüm yemek olarak nohut pişiyor ama eşim de geç gelecek yerim dışarda dedi
Kedicikleri besledim biraz sevdim
Bir tekir var öyle sevgi delisi ki çok aç olmasına rağmen sevilmek için ölüyor
Mama da yemek istiyor ama başı da okşansın aynı zamanda
Elimi çekiyorum mamayı rahat yesin diye hemen bırakıyor yemeği ayaklarıma dolanıyor
Keşke hepsinin çok güzel yuvası olsa
Kitap okumaya devam zorda olsa deniyorum yarısını geçtim sonuçta
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım benim de aynı regl dönemim yaklaştığı için baş ağrım var yorgunluk var. Bende kahvaltı hazırlıyorum oğlumla eşime oğlum kursa gidecek . O dönene kadar kitap okurum evi toparladiktan sonra fazla işim yok bugün
Yaa tekrar olmaz inşallahTeşekkür ederim canım
Afiyet olsun
Benim de bitiş dönemi herhalde ondan ağrıyor
Başlarken ağrı biterken ağrı
Az önce de tam uyuyacam deprem hafif salladı
Neyse büyük değildi en azından
4.1 okudum
Geçmiş olsunTeşekkür ederim canım
Afiyet olsun
Benim de bitiş dönemi herhalde ondan ağrıyor
Başlarken ağrı biterken ağrı
Az önce de tam uyuyacam deprem hafif salladı