Slm kızlar, ben kendimi toparlayamadım hala çünkü Hastayım boğaz ağrısı öksürük 😿 baya gribim yani bu sıcakta nasıl hasta oldum🤦‍♀️
kahvaltı sofrasını yeni kaldırabildim. Okuldan gelince 1 saat uyumuşum.
Bugün zumbaya başlıyorum ama gidebilecek miyim çok emin değilim 🤔
Gecmis olsun canım iyi olur olmaz gidersin 😓 zumba çok eğlenceli olur bol yağ yakarsın 😍

Slm kızlar, ben kendimi toparlayamadım hala çünkü Hastayım boğaz ağrısı öksürük 😿 baya gribim yani bu sıcakta nasıl hasta oldum🤦‍♀️
Geçmiş olsun canım
Hastalık maalesef sıcak soğuk dinlemiyor bulaşıcı oldu mu🤦‍♀️

Zumba çok eğlenceli olacaktır ama hastayken nasıl olacak bilmiyorum enerjin kalacak mı

Geçmiş olsun 😔

Ben de bugün ev işlerini halledip, öğleye kadar yattım. Sonra kalkıp kahvaltı yaptım. Enginar pişirdim. Ütü yaptım. Okul saati kızımı ve arkadaşını alıp bize geldik. Sonra annesi de geldi oturup çay kahve içtik. Şimdi makineye çamaşır attım. Salata yaptım, eşim de et ile ilgileniyor. Akşam yemeği yiyeceğiz.
Bugün 1 havlu eledim.

Süpür kaldır sil çamasır as katla kızımın kıyafetlerinden bırkac tane küçük ayırdım yemek yaptım duş aldım ordan park market
Akşam yemeği yendi toplandı derken bittim bugun

Günaydın kızlar
Akdenize yakın olup depremi hisseden arkadaşlar varsa geçmiş olsun

Sabah zor uyandım🤦‍♀️
Oğluma kahvaltı ve beslenme hazırladım
Kedicikleri besledim
Mutfak topladım

Anneme götüreceğim bir kaç eşya ayırdım
Bayram için plan yapmadık ne yapacağımıza da karar veremiyoruz

Sizlerin planları ne
Anneme gitmek isterdim ama orası kalabalıj oluyor zaten okul kapanınca da gideceğim

Günaydin şimdi telefonumu alınca gördüm deprem bildirimi gelmiş hissetmiş olmalısınız yazıyo ama ben hiç hissetmedim. İnşallah tekrarı olmaz 😓
Bugün kahvaltıya oğlumun arkadaşı ve annesi gelecek . Terasa hazırlamayı düşünüyorum bakalım.
Bayram için plan yapmadik biz de kaç gün tatil olacak o bile belli değil ki daha 🥴

Günaydin şimdi telefonumu alınca gördüm deprem bildirimi gelmiş hissetmiş olmalısınız yazıyo ama ben hiç hissetmedim. İnşallah tekrarı olmaz 😓
Bugün kahvaltıya oğlumun arkadaşı ve annesi gelecek . Terasa hazırlamayı düşünüyorum bakalım.
Bayram için plan yapmadik biz de kaç gün tatil olacak o bile belli değil ki daha 🥴
Geçmiş olsun, derinliği fazla olduğu için çok hissedilmemiştir diye düşünüyorum. Allah beterinden korusun🙏
Terasta kahvaltı fikri çok çekici geldi şu an 😃

Günaydın kızlar
Akdenize yakın olup depremi hisseden arkadaşlar varsa geçmiş olsun

Sabah zor uyandım🤦‍♀️
Oğluma kahvaltı ve beslenme hazırladım
Kedicikleri besledim
Mutfak topladım

Anneme götüreceğim bir kaç eşya ayırdım
Bayram için plan yapmadık ne yapacağımıza da karar veremiyoruz

Sizlerin planları ne
Anneme gitmek isterdim ama orası kalabalıj oluyor zaten okul kapanınca da gideceğim
Günaydın ☀️
Güne baya erken başlamışsın yine.
Bayramda evde oluruz muhtemelen. Sonrasında okul devam olunca.
Hava serinledi burda biraz yine
Bugün eve el atmam lazım artık
Dün zumbaya gittim ama ders iptalmiş 🤦‍♀️
Gitmişken stadyumda yürüdüm 10 bin adım atmışım lakin tartı hala 64,8 gösteriyor çıldıricimmm😿
Tartı mı bozuk diye düşünmeye başladım artık 😂

Back
X