bende dün biraz kışlıkları kaldırdım, artık kaldırabiliriz dimi Scss94 Scss94 ben kaldırdım ya şimdi hava durumuna bakın :KK70::KK70::KK70:dolap ferahladı biraz, haftasonuna da planım pikeleri çıkarmak, birazda üşüyelim :KK70::KK70:
Biz kışlıkları kaldırmayalım bence havanın ayarları bozuluyor 😅 dondum piknikte çok soğuktu havaa

Eve geldim, salonla temizliğe başladım. Koltuk örtülerini yastık kılıflarını çıkardım yıkamaya ayırdım.
Koltukları sildim.
Masa sandalyeleri sildim. Konsolun ve zigonların tozunu aldım. Salonun kapısını sildim.
Pencere kenarlarını sildim.
Salonu süpürdüm. Halısını sildim. Zemini silmek kaldı.

Evin diğer her yeri çok berbat ama. Mutfak sabahtan kalma, yataklar toplanmamış yemek yok ama salon parlıyor 🤣🤣🤣🤣

Eve geldim, salonla temizliğe başladım. Koltuk örtülerini yastık kılıflarını çıkardım yıkamaya ayırdım.
Koltukları sildim.
Masa sandalyeleri sildim. Konsolun ve zigonların tozunu aldım. Salonun kapısını sildim.

Evin diğer her yeri çok berbat ama. Mutfak sabahtan kalma, yataklar toplanmamış yemek yok ama salon parlıyor 🤣🤣🤣🤣
Eline sağlık
Başlamışsın bir oda bitmis bile hepsini aynı gün yapmak imkansız zaten 😍

Koltukları sildim.

Benim ev dagınıklıktan yıkılırken makyaj malzemesi cekmecemi düzenlediğim geldi aklıma ama sen baya yapmışsın salonun kapısına kilit vur acil 😁

Eve dönünce yaparım dedim ama bu saate kaldı
Yazlıkları indirdim çantalara baktım, 15 parça elendi 🥳
Bir bagaj eşya oldu ya belediyenin giyim evine gideceğim bu hafta, kalanları tekrar yeni evde yerleşirken sığmazsa eleyeceğim 🙈

Benim ev dagınıklıktan yıkılırken makyaj malzemesi cekmecemi düzenlediğim geldi aklıma ama sen baya yapmışsın salonun kapısına kilit vur acil 😁
Ayyyy benim de bugün heryer dağınıktı
Ama ben naptım kızımın oyuncak odasını düzenledim

3 büyük poşet atılacak çıkardım
1 büyük kutu 2 poşet de verilecek çıkardım👏👏
2 orta boy hurç kaldırdım 👍👍

Daha büyük peluşlar duruyor onları nasıl yapsam kıza kalsa hiçbirini verme diyor ama olmuyor ki öyle de o görmeden depoya koydum dedim🤣🤣🤣

Günaydınnn :KK200: ben dün hiç bişi yapmadım

Mikan Mikan sen neler yapmışsın en zoru halledince gerisi hemen gelir.

Scss94 Scss94 çay kahveniz var mıydı piknikte? soğuk oluşu kötü denk gelmiş.

belleza belleza nice mutlu yılların olsun canım senin de :KK68:
Başlayınca gerisi geliyor aslında ama başlamak zor😅 bugün de mutfağa el atmak istiyorum.
Cumartesi oğlumun sınıf pikniği var. Pazar da yazılı okurum. Haftasonuna iş kalmasın istiyorum

Back
X