• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın canlar
Bugün temizlik yapacağım
Yârın misafirim var

Kedileri besledim ama şöyle bir sıkıntım var
Ben haftaya gidiyorum
Ön bahçede 5 arka bahçede 6 kedi besliyorum
9 u yavru 4ü anne sütü alıyor ama 5 i artık mama da yiyor
Maalesef ben gidince ne olacaklar diye düşünüyorum
Komşum süt filan veriyordu o da köye gitmiş
İllaki beslenirler ama burda güvenli karınları tok yaşıyorlardı şimdi mama bulmak için anneler bırakıp gitmek zorunda kalacaklar
Annemlerin bahçeye götürsem orda da 11-12 kedi var bilmedikleri bir yer kötü olur

Belediyenin besleme yapması diye bir uygulama var mı arasam en azından tek öğün olsa da besleseler olur mu ki
kaç gün gideceksiniz? evde falan olsa şu saatli ölçülü mama kabı mı alsan diyeceğim ama dışarda olmaz ki :( emanet edebileceğin başka bi komşy yok mu? bence yine de bi belediyeye sor bakalım.

ama merak etme kedicikler bi yolunu bulur inşallah.

kaç gün gideceksiniz? evde falan olsa şu saatli ölçülü mama kabı mı alsan diyeceğim ama dışarda olmaz ki :( emanet edebileceğin başka bi komşy yok mu? bence yine de bi belediyeye sor bakalım.

ama merak etme kedicikler bi yolunu bulur inşallah.
2 ay kadar yokum
Evet bir yolunu illaki bulacaklar ama buraya geldiğimizde anne kedi çok kötü durumdaydı
Yaraları vardı
Hayvan kendine geldi yüzü gözü düzeldi
İki anne kedide çok sevecen insan canlısı
İnşallah bulurlar keşke hepsine yetebilsem 😔
Bu yavrulardan biri
Çok tatlılar hepsi

Eklentiler

• IMG_5360.webp
    IMG_5360.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın canlar
Bugün temizlik yapacağım
Yârın misafirim var

Kedileri besledim ama şöyle bir sıkıntım var
Ben haftaya gidiyorum
Ön bahçede 5 arka bahçede 6 kedi besliyorum
9 u yavru 4ü anne sütü alıyor ama 5 i artık mama da yiyor
Maalesef ben gidince ne olacaklar diye düşünüyorum
Komşum süt filan veriyordu o da köye gitmiş
İllaki beslenirler ama burda güvenli karınları tok yaşıyorlardı şimdi mama bulmak için anneler bırakıp gitmek zorunda kalacaklar
Annemlerin bahçeye götürsem orda da 11-12 kedi var bilmedikleri bir yer kötü olur

Belediyenin besleme yapması diye bir uygulama var mı arasam en azından tek öğün olsa da besleseler olur mu ki
Yaa esin de gidecek mi canım o verse mama 😐
Burda ki bagıran yavru kedi ölmüş cok üzüldüm bişeyi yok gibiydi ama başka kediler yapmış dediler yaparlar mı kediler öyle cok üzüldüm 😞😞😞

Yaa esin de gidecek mi canım o verse mama 😐
Burda ki bagıran yavru kedi ölmüş cok üzüldüm bişeyi yok gibiydi ama başka kediler yapmış dediler yaparlar mı kediler öyle cok üzüldüm 😞😞😞
Yaparlar ya erkek kediler özellikle boğuyorlar
Anneleri başından ayrılırsa bunlarında başına öyle şeyler gelmesinden korkuyorum
Eşim de ara ara gidip geliyor eve ama 15 günde bir gibi

Komşularla iletişimim yok maalesef şöyle de bir şey var çok kedi var zaten herkes bir iki bakıyor
Karşı evdeki kadın besliyor baya ona mama teklif edeceğim
Bıraksam besler misin diye elimi yüzüme alıp söyleyeceğim🙈

Yaparlar ya erkek kediler özellikle boğuyorlar
Anneleri başından ayrılırsa bunlarında başına öyle şeyler gelmesinden korkuyorum
Eşim de ara ara gidip geliyor eve ama 15 günde bir gibi

Komşularla iletişimim yok maalesef şöyle de bir şey var çok kedi var zaten herkes bir iki bakıyor
Karşı evdeki kadın besliyor baya ona mama teklif edeceğim
Bıraksam besler misin diye elimi yüzüme alıp söyleyeceğim🙈
Yaa çok üzüldüm ama elimizden de bir şey gelmiyo ki 😞Söyle canım bence verirler nolacak 15 günde bir de eşin kontrol eder

Oğlumla robot yaptık gece odamda durmasın çok korkunç oldu diyo ben de bi korkmadım değil 😁😁

Oğlumla o kadar oyun oynadık etkinlik yaptık ama en çok bardakla sinek yakalamaya çalışırken eğlendi 😂😂😂

Back
X