• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar nasılsınız
Az önce kızımı kursa kayıt etmek için gittik kayıtlar doldu dediler 😔
Ne ara doldu anlamadım kızıma da gidene kadar motivasyon verdim suyu seviyorsun zaten falan diye 😅
Gözleme aldım biraz çarşıya gitmişken pazara da uğradım eksikleri aldım . Kasaba gittim eve geldik.
Akşama annemler gelecek davete katılacağız
Cumartesi de akşam yemeğine davetliyiz.
Pazar evde oluruz büyük ihtimal.

Yüzme kursuna canım sıkıldı iyi olacaktı.

Selam kızlar nasılsınız
Ne ara doldu anlamadım kızıma da gidene kadar motivasyon verdim suyu seviyorsun zaten falan diye 😅
Gözleme aldım biraz çarşıya gitmişken pazara da uğradım eksikleri aldım . Kasaba gittim eve geldik.

Kaydın son günü mü gittiniz canım tüh üzüldüm bende 😞

Selam kızlar nasılsınız

Bu can sıkıntısını öyle anlıyorum ki
Biz de vize için bekliyoruz uğraşıyoruz açılıyor basıyoruz anında bitiyor
Böyle iş mi olur anlamıyorum

Selam kızlar nasılsınız

Tekrar ne zaman açılacakmış peki

Yaparlar ya erkek kediler özellikle boğuyorlar
Anneleri başından ayrılırsa bunlarında başına öyle şeyler gelmesinden korkuyorum
Eşim de ara ara gidip geliyor eve ama 15 günde bir gibi

Komşularla iletişimim yok maalesef şöyle de bir şey var çok kedi var zaten herkes bir iki bakıyor
Karşı evdeki kadın besliyor baya ona mama teklif edeceğim
Bıraksam besler misin diye elimi yüzüme alıp söyleyeceğim🙈

Boru gibi bir sistem oluyor ya yedikçe oradan geliyor öyle birsey olsa idare ederlerdi. Tabi çok kedi var sizin 🤔

Selam kızlar
Bugün evi toparladım camasir katlama işim kaldı
Bitirip kitap okuyayım biraz Tutunayanlara devam ediyorum 🙂 sindire sindire okuyorum.
Hayatin tüm normallestirilmis olaylarını başka yönden okumak keyifli.
Poyraz Karayel geliyor aklıma ahh üzümlü kekim 🫠

Akşama yemek daveti var pazar evdeyiz galiba.

Alışveriş detoksuna sayılı günler kaldı.
Bayramdan sonra alışveriş yapmadım.
Temmuz Ağustos ve Eylül ayları için hazırlık yapabilirsiniz eksikleriniz varsa.
Bakım, kozmetik ürünleri ihtiyacsa alınabilir.
Diğer almak istediğiniz ürünler varsa bunlar hariç ihtiyacsa alınabilir. Ama öncelik alternatif düşünmek olsun.
Giyim, aksesuar alınmayacak.
Katılmak isteyenlere hatırlatma 😊
Kendinizi çok kisitlamadan orta yolu bulun işte 😊

Selam kızlar
Bugün evi toparladım camasir katlama işim kaldı
Bitirip kitap okuyayım biraz Tutunayanlara devam ediyorum 🙂 sindire sindire okuyorum.
Hayatin tüm normallestirilmis olaylarını başka yönden okumak keyifli.
Poyraz Karayel geliyor aklıma ahh üzümlü kekim 🫠

Akşama yemek daveti var pazar evdeyiz galiba.

Alışveriş detoksuna sayılı günler kaldı.
Bayramdan sonra alışveriş yapmadım.
Temmuz Ağustos ve Eylül ayları için hazırlık yapabilirsiniz eksikleriniz varsa.
Bakım, kozmetik ürünleri ihtiyacsa alınabilir.
Diğer almak istediğiniz ürünler varsa bunlar hariç ihtiyacsa alınabilir. Ama öncelik alternatif düşünmek olsun.
Giyim, aksesuar alınmayacak.
Katılmak isteyenlere hatırlatma 😊
Kendinizi çok kisitlamadan orta yolu bulun işte 😊
Selam canım keyifli okumalar 😍 Bende Beyaz Gecelere başladım beyaz gece kısmı bitti 😁 baya akıcıydı . Bu kitabımdan sonra Sineklerin Tanrısına başlıycam oğlum okuduğu bi kitapta görmüş ismini bana sordu okudun mu anne dedi okumadım dedim. Konusuna baktım çok ilgi çekiciydi.
Bakım ihtiyaçlarimı şipariş ettim bugün. Şampuan, saç yağı, saç maskesi, manikür peelingi ,kağıt maske , lavanta biberiye suyu aldım saçım için o da.Oğluma
Şampuan ve suluk aldım. Suluğun başına bişey gelirse çok üzülürüm bu fiyatlar ne şok oldum 😞
Bu arada sacıma yağ ve biberiye suyu çok iyi geliyo. Hindistan cevizi yağı da aldım o da dişlerim için kullanıyorum bi deneyin sizde 🥰
Bu alışveriş epey gider umarım inşallah 😐

Selam canım keyifli okumalar 😍 Bende Beyaz Gecelere başladım beyaz gece kısmı bitti 😁 baya akıcıydı . Bu kitabımdan sonra Sineklerin Tanrısına başlıycam oğlum okuduğu bi kitapta görmüş ismini bana sordu okudun mu anne dedi okumadım dedim. Konusuna baktım çok ilgi çekiciydi.
Bakım ihtiyaçlarimı şipariş ettim bugün. Şampuan, saç yağı, saç maskesi, manikür peelingi ,kağıt maske , lavanta biberiye suyu aldım saçım için o da.Oğluma
Şampuan ve suluk aldım. Suluğun başına bişey gelirse çok üzülürüm bu fiyatlar ne şok oldum 😞
Bu arada sacıma yağ ve biberiye suyu çok iyi geliyo. Hindistan cevizi yağı da aldım o da dişlerim için kullanıyorum bi deneyin sizde 🥰
Bu alışveriş epey gider umarım inşallah 😐
Güle güle kullan 😊 yazı atlatır en azından
Yağla dişlerimi fircaliyorsun sonra normal diş macunu mu yapıyorsun

Back
X